Lena:* napisał(a):no to tak : piszę, że wychodzę już i możne będę później . A Ty ooo ta patologia wychodzi w dobrym momencie wszedłem ... to jest z dziś np .
Jeśli już mnie cytujesz, to rób to słowo w słowo - Nie napisałem tak - jeśli chcesz, mogę Ci to udowodnić w kilka minut z HLTV
Napisałem, że wychodzę w super momencie, o patologii akurat w tamtym zdaniu nic nie wspominałem. Patologią nazywam Cie zawsze bezosobowo, fakt, w rodzaju żeńskim, i nie ukrywam tego, że dotyczy to Ciebie, ale nigdy nie pisze tego personalnie, możesz się jedynie domyślać, bo np. jesteś aktualnie jedyną kobietą grającą.Mówiąc krótko - Zaufaj mi, że jeśli chcę Cie obrazić na serwerze, to zrobię to właśnie w taki (niestety) podły sposób, by uniknąć takiego momentu, byś mogła coś na mnie mieć. Tutaj na forum tego jednak nie ukrywam, ale to już co innego.
Spójrz może na to z innej strony - doceń mnie za szczerość że Tobie mówię otwarcie o tym, jak bardzo nienawidzę takiego typu ludzi/zachowania, że po prostu Cie nie trawie
- Lepiej być fałszywym i słodzić? Czy kogoś nie znosić i o tym mówić?EDIT: I zapewniam Cie, że jesteś jedyną osobą, do której mam taki stosunek - więc Twoje próby przyklejenia mi plakietki Chamskiego gracza, który obraża "wszystkich" jest nie na miejscu i szczególnie dla mnie przykre, gdyż wydaje mi się, że jak mało komu, zależy mi na pokoju i wysokiej kulturze na serwerze. Zauważ choćby, ile razy Ty przeklinasz, a mi nie zdarzyło się to ani razu, nie wspominając o fakcie, że kobiecie wypada mniej - Może wiele to nie znaczy, ale o pewnej kulturze świadczyć może (?)