W zasadzie to nic do mnie nie dotarło, bo nie przekazujesz mi żadnych informacji - co ma do mnie dotrzeć? że "ciągle kogoś obrażam"? Podaj mi jakiś przykład prosze, wtedy przyznam Ci, że masz racje, że "świecę oczkami" ...
Rzucasz tu zdaniami typu "taka prawda" "zgrywasz niewinnego" a ani jednego zdania, po którym mógłbym powiedzieć "Cholera, w tym momencie mnie rozwaliła na łopatki, ma bite dowody na to co mówi! Przegrałem!"
Chcesz coś powiedzieć, oskarżyć o coś, daj przykład, wklej jakiś screen, cokolwiek - Czy może jedyny "screen", który potrafisz zrobić, to zdjęcie przed lustrem w łazience z dziubeczkiem? (Mega oryginalne, szczególnie na forum o takiej tematyce, ale pomijając)
Wyrażanie swojej opinii a oskarżanie to różnica, bo jeśli oskarżasz, to musisz mieć coś, na czym będziesz bazować/opierać...ale tego w gimnazjum nie uczą....
EDIT: I jeszcze jedno - Możesz dalej trzymać się swojej taktyki i pisać uparcie "taka prawda", lub inne nieprawdziwe obelgi w moją stronę - pytanie, po co, i co Ci to da? nie lepiej te dziesiątki pustych oskarżeń zastąpić jakimś jednym konkretnym dowodem, po którym wszystko będzie jasne, a ja ze spuszczoną głową odejdę?
Na przyszłość - jeśli nie jesteś do czegoś odpowiednio przygotowana, to tego nie rób, bo wychodzi tak jak na załączonym wyżej obrazku - Jestem od Ciebie dużo starszą istotą, czego często nie widać i wcale nie musisz mnie szanować, na serwerze wszyscy jesteśmy "równi" - jednak na jakiekolwiek osobiste wycieczki przygotuj się bardziej, pokaż klasę, nie sięgaj po kłamstwa. Strzelając konkretami będziesz bardziej wiarygodna, przez co zyskasz więcej szacunku - ludzie polubią Cie nie tylko za ładne zdjęcie telefonem, ale poczują respekt za to, że to co mówisz, ma poparcie, że nie są to rzucane słowa na wiatr.
Kłamstwo to najbardziej obrzydliwa rzecz na Świecie! - Wszędzie tego pełno!
Biorę na Ciebie poprawkę, bo jesteś młoda, ale i tak Cie nie lubię

A teraz mimo wszystko pozdrawiam