wjazdu na mame nie wytrzymałem. Moim zdaniem trzeba coś z tym zrobić, ten plebejusz często wjeżdża na ludzi . hamstwo trzeba karcić
Regulamin działu: SKARGI NA ADMINÓW, NIE SCREENSHOTY
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
post78283.html?hilit=bon%20jovi#p78283
Tak więc Recydywa x2 Czyli na moje perm dla tego "Chamskiego" Gracza.
#5 przez enron » 21 wrz 2012, o 17:03
knv napisał(a):@Zgadzam się z wszystkim wyżej, ale myślę że perm to za dużo. Proponuję zmniejszenie bana na tydzień, a jeśli się sytuacja powtórzy to perm.
Max 24h za pierwsze przewinienie. Recydywa x10. Podwójna recydywa perm. Proszę zastosować.
Tak więc Recydywa x2 Czyli na moje perm dla tego "Chamskiego" Gracza.

Witam, róbcie co chcecie, lecz niestety te wyzwiska były powodem tego co powiedział do mnie przez mikrofon kolega o nicku : "jot wu pe" czy jakoś podobnie. Możecie mi nawet perma dać, ale ja poniżać się nie dam i nie zostawię tego bez odpowiedzi. Nie wyzywam bez powodu. Gdybym miał mikrofon myślę, że nie byłoby tematu.
BonJovi napisał(a):Witam, róbcie co chcecie, lecz niestety te wyzwiska były powodem tego co powiedział do mnie przez mikrofon kolega o nicku : "jot wu pe" czy jakoś podobnie. Możecie mi nawet perma dać, ale ja poniżać się nie dam i nie zostawię tego bez odpowiedzi. Nie wyzywam bez powodu. Gdybym miał mikrofon myślę, że nie byłoby tematu.
Tylko największe cipy (dzastin biber fun clup) i napinacze kabelkowi wjeżdżają komuś na rodzinę. Gdybyś poprzestał na członkach i sprzedajnych paniach to jeszcze bym odpuścił. A tam wylatujesz z tego serwera. Ustawcie mu prema.
PS. : tryb odwołanie ci nie przysługuje.
ps2.: gdybyś wpadł na pomysł spamowanie z innego ip to po prostu zbanuje ci cały dostępny dla ciebie zakres z neo.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
SSy Bon Jovi
przez BonJovi Pt, 24 sie 2012, 16:11 w Screeny |
5 Odpowiedzi 723 Wyświetlone |
przez enron
Pt, 24 sie 2012, 19:41 |
|
Bon Jovi screeny x2
przez BonJovi Śr, 12 wrz 2012, 23:00 w Screeny |
7 Odpowiedzi 845 Wyświetlone |