adk, przepraszam bardzo ale gadasz takie głupoty... mało Ci na steamie wyjaśniłem?
adk napisał(a):o czego daze.. mianowicie gdy wchodzi np aim_map bo jest malo ludzi ok, ale na nia nei wejdzie nigdy 20 os. jest rotacja wchodza wychodza, analogicznie mala mapa malo graczy...
aim_map jest tylko w godzinach porannych i nocnych
Koncert zabija serwer i nie wiem ile razy jeszcze to będe musiał napisać żeby dotarło. Pięciokrotnie próbowałem do sprawnie wdrożyć i za każdym razem kończyło się tym że serwer był na skraju upadku.
1. Koncert prowokuje do większej ilości haxów
2. Pod koniec mapy kiedy gracze już wiedzą że nie dobiją fragów aby wybrać mapę wychodzą i tak jest zawsze, serwer pustoszeje pod koniec mapy i następna zaczyna się z 10 osobami co nie zachęca do gry
3. Proponujesz te same mapy które gramy teraz w mapcyklu dziennym i jest narzekanie na nude, pomyśl co będzie jak będzie koncert
IMO nie masz zielonego pojęcia o realiach jakie obecnie panują, ja 5 razy dawałem szansę koncertowi i zawsze powodował tracenie graczy. To są moje dwa przekleństwa, koncert i de_karachi bo jak bardzo bym chciał ich obecności na serwerze tak jest to niemożliwe obecnie.