Jeszcze jest taki assault, dla mnie obłędny i najlepszy na świecie tylko pytanie czy ludzie polubią, ściągnijcie go sobie i zobaczcie.
Wedlug mnie wiecej map eslowych, a nie idziemy w kierunku mapcycle samych jakis niestandardowych i tandetnych wedlug mnie map. Teraz wyglada to tak ze wszyscy chcieli by zagrac d2/nuke/inf a musza katowac jakies mierne mapy typu italy prodigy orlig i nagle pol serwera ucieka. (tak zaobserwowalem, nie kazdy musi sie zgadzac)
PS. zmniejszyl bym do 5-6 ostatnich granych map, wkoncu jest vote dla wszystkich i ludzie sami decyduja czy co 5 mape chca grac np. d2 czy nie.
PS. zmniejszyl bym do 5-6 ostatnich granych map, wkoncu jest vote dla wszystkich i ludzie sami decyduja czy co 5 mape chca grac np. d2 czy nie.

Serio chcesz co 5 map dd2?
Wg mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby wyłączenie nominacji i skonfigurowanie votowania, tak by na przemian grać standardowe/niestandardowe. Czyli w jednym vote same standardy, a w następnym vote same niestandardy. Byłby to pewien kompromis miedzy zwolennikami map eslowych oraz niestandardow. A tak to mamy sytuację taką, że się gra dd2, inf, nuke, kabul pod rząd, a potem nagle italy, prodigy, karaichi i zostaje 6 osób. Jeszcze mapy się zmieniają co tydzień i ja już nawet nie wiem, co mogę nominować, a czego nie..
hits from the bong
Dla mnie pomysł standardowe/niestandardowe do przyjęcia. Po pierwsze jeśli ktoś ma zamiar pograć godzinkę czy dwie to na pewno zostanie na serverze nawet jeśli mapa będzie mu średnio odpowiadać. Po drugie jest to swojego rodzaju kompromis dla graczy więc czemu nie spróbować? A jeśli chodzi o dodanie map:
jestem za suntower i bahrainem natomiast jeśli chodzi o wywalenie: lidl, karaichi
jestem za suntower i bahrainem natomiast jeśli chodzi o wywalenie: lidl, karaichi
xx
Ja bym dodał de_forge ( wiem ze podobna do de_cbble, ale też fajowa ), de_cpl_strike ( coś w stylu mirage ), de_blue ( pisałeś w jakimś temacie ), de_nuke2
, de_nuke2006 
Ostatnio edytowano N, 19 sty 2014, 09:26 przez grzywA, łącznie edytowano 1 raz
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
Ale mirage jest grane
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
grzywA napisał(a):Ale mirage jest grane
średnia graczy na mirage 15 i mniej, serio?
Info z ostatniej chwili - kabul wywala. Wyskakuje error, ze mapa na serwerze jest inna niz u mnie. Nagle na serwerze 1/21 (HLTV)..
hits from the bong
hits napisał(a):Info z ostatniej chwili - kabul wywala. Wyskakuje error, ze mapa na serwerze jest inna niz u mnie. Nagle na serwerze 1/21 (HLTV)..
Poprawione.
Krak84 napisał(a):aim_map
aim_famas_x
aim_awp
aim_map2
aim_map_usp
doh_deagle
3d_aim_nuke
3d_aim_dust2
aim_bot
aim_perfect
ak-47_map
awp_glass2_esl
doh_deagle
aim_map_hlo
aim_map_esl
awp_india
SRU to są te mapki z wiaderka
Możesz dodać te mapy na noc, bo nie ma żadnych fajnych aimów!
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Mapcycle rotator - mapcycle dzienny i nocny
przez Sru N, 6 wrz 2009, 17:08 w Kosz |
2 Odpowiedzi 2304 Wyświetlone |
przez Sru
So, 27 lis 2010, 13:43 |
|
Mapcycle
przez ziela Śr, 22 cze 2011, 01:12 w Propozycje |
0 Odpowiedzi 1456 Wyświetlone |