A zmieścisz się do plecaka?
Reksiowy Lewak
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
wiadomo, z łodzi moim sportowym trabantem moge kogoś zgarnąć...
a tak serio to zanim cokolwiek to warto by było jednak pogadać o terminie i miejscu
a tak serio to zanim cokolwiek to warto by było jednak pogadać o terminie i miejscu
Sru napisał(a):a tak serio to zanim cokolwiek to warto by było jednak pogadać o terminie i miejscu
To towarzystwo dlaczego nie dyskutuje? Nie było mnie dwa dni, a tu cisza. Specjalnie pod kątem wyjazdu zacząłem nawet robić więcej nadgodzin, żeby praca chociaż trochę mi zbrzydła. Żeby za kilka miesięcy zbrzydła mi na tyle, aby móc pojechać na weekend przez pół Polski, spotkać kilka mordeczek i odreagować.
No to ja jutro kolejne nadgodziny, a Wy w tym czasie otwórzcie google i szukajcie fajnej miejscówki.

Gruby ! napisał(a):Zróbcie w Wawie, każdy może czymś tu dojechać, 2 lotniska pendolino i te sprawy, zrobicie Mazury to będzie się trzeba tłuc jakimś bieda busem.ale co w tej warszawie robic ? patrzec jak stada murzynow i chinskich pomiotow sie przepycha w centrum po zasilek? ja jestem za mazurami . a raczej wszyscy maja samochod z chetnych , ja z bialego moge jedna osobe zabrac bo tylnej kanapy nie mam ;d

Gadamy od początku ze to musi być centrum aby każdy miał w miarę blisko a ten z lubuskim wyskakuje, no ja Cież...
-em- napisał(a): młodszych typu noe
Skoncz pierdolic typowy cebulaku. Jestem w stanie dopasowac sie do kazdego rodzaju wiekowego. 60, 40, 30, dla mnie nie problem. Byle by byly rozmowy na luzie, piwerko jakies palto.
Ostatnio moj znajomy byl na lanie w Warszawie (AMD Red Dragon League) i bilet neobusem wyniosl go 60 zl w obie strony. Wiec dla mnie zadnej przeszkody to nie robi. Jedynie co to pewna osoba ktora cale zycie kozaczy w "Internetach". Znajadz zycie spada na liscia... .
Spotkanie grupy reksia jak najbardziej. Mozliwosc zwiedzenia Polski, jak i nowych znajomosci jest na "plus".
Byle by bylo bez zamuly, ale to kwestia wypitych wysokoprocentowych napojow.
Jestem ciekaw ostatniej miejscowosci spotkania " reksia ", poniewaz nie wszystkim jestesmy w stanie dogodzic.
Pozdrawiam serdecznie.
Noe
never forget.
noeee napisał(a):Byle by byly rozmowy na luzie, piwerko jakies palto.
Widzisz i nie grzmisz, a potem się dziwisz że em pisze takie rzeczy.
SEBEK:-) napisał(a):no tak Warszawa jest w centrum Polski..!!!! ja jestem z okolic Zielonej Góry wiec mam daleko !
A pomyśl ile ma EM tam do Ciebie na wieś z Białego, o ile dobrze pamiętam, z 650 km przez świebodzin
-em- napisał(a):jacobb napisał(a):em dostaniesz liścia i nie żyjesz już rozumiesz?
zycia nie oszukasz
widzisz em, nie kozacz, noe Ci sprzeda liścia na szybkości i jeszcze na korki z matmy zdąży.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Club 139 - IX Oficjalny Zlot Prezenterów i Słuchaczy Radiopa
przez Axa1 Pn, 13 cze 2011, 16:19 w Kosz |
0 Odpowiedzi 1367 Wyświetlone |
przez Axa1
Pn, 13 cze 2011, 16:19 |