Witam w nowym , 2010 roku.
Zdecydowałem , że zrobię wybory na najfajnieszego admina minionego 2009 roku.
Wybory na admina miesiąca na początku lutego.
A więc w skrócie pozwolę sobie przypomnieć zasady. ..
Każdy user , mod , admin , gej (ostatnio sporo ich na forum ysy < 3) itp. ma do dyspozycji 3 głosy punktowane odpowiednio trzema , dwoma i jednym punktem. Admini oczywiście nie mogą głosować na siebie samego. ;x
Aby wszystko było czytelne i przejrzyste proponowałbym trzymać się 'formularzu'.
1. xxx - 3pkt.
2. yyy - 2 pkt.
3. sss - 1 pkt.
jako gratis dodam , że można odjąć adminowi 1 pkt. jeżeli był on bardzo natrętny.
Zapisujemy to pod głosowaniem w sposób: xxx - minus 1 punkt.
Byłbym zadowolony gdybyście mogli przy każdym oddanym punkcie krótko streścić swoją decyzję by głos nie był głównie oddawany z powodu bycia sąsiadem czy coś w tym stylu.
UWAGA!!!
Głosujemy nie tylko na aktualnych adminów , ale na wszystkich którzy byli adminami w 2009 roku!!!
ps.
mała prośba do któregoś chętnego o wstawienie jak najobszernieszej listy byłych i aktualnych adminów.
Powodzenia.
Pol.and ?
Zdecydowałem , że zrobię wybory na najfajnieszego admina minionego 2009 roku.
Wybory na admina miesiąca na początku lutego.
A więc w skrócie pozwolę sobie przypomnieć zasady. ..
Każdy user , mod , admin , gej (ostatnio sporo ich na forum ysy < 3) itp. ma do dyspozycji 3 głosy punktowane odpowiednio trzema , dwoma i jednym punktem. Admini oczywiście nie mogą głosować na siebie samego. ;x
Aby wszystko było czytelne i przejrzyste proponowałbym trzymać się 'formularzu'.
1. xxx - 3pkt.
2. yyy - 2 pkt.
3. sss - 1 pkt.
jako gratis dodam , że można odjąć adminowi 1 pkt. jeżeli był on bardzo natrętny.
Zapisujemy to pod głosowaniem w sposób: xxx - minus 1 punkt.
Byłbym zadowolony gdybyście mogli przy każdym oddanym punkcie krótko streścić swoją decyzję by głos nie był głównie oddawany z powodu bycia sąsiadem czy coś w tym stylu.
UWAGA!!!
Głosujemy nie tylko na aktualnych adminów , ale na wszystkich którzy byli adminami w 2009 roku!!!
ps.
mała prośba do któregoś chętnego o wstawienie jak najobszernieszej listy byłych i aktualnych adminów.
Powodzenia.
Pol.and ?
'Codziennie budzę się przystojniejszy , ale dziś to już kur*a przesadziłem .' ;D