Nazwa: Sitemap + auto linker :>
Opis: Mod ten ma za zadanie pomagać przy indeksowaniu nowych tematów. Opiera się na modyfikacji usera Julek12 na ostatnie tematy na stronie. Co robi? Wyświetla ostatnie tematy, dodatkowo losuje z ostatnich 5 stron sitemapy w stopce forum i linkuje(czyli większe prawdopodobieństwo trafienia na nowy temat). Sama integruje się ze stylem forum, a instalacja to edycja 2 plików.
Plugin stworzyłem , gdyż musiałem czymś zatknąć brak chmury tagów. ;-)
Możecie robić z tym dalej co chcecie, jednak proszę o zostawienie org. stopki.
Nie zamula, nie odpytuje zbędnie bazy. Działa szybko i wydajnie.
Autor: Wujas, julek12
Wersja:1.2
Wersja skryptu MyBB:Obojętnie
Ściągnij: mapa.rar
DEMO: sitemap/
Ściągnij spolszczenie:brak
Instalacja: install.txt
Inne uwagi:
Wymaga ręcznej edycji plików, więc jeśli jesteście leniami to nie bierzcie się za instalacje.
Screeny:
Jedna z 5 losowych stron:

I w samej mapie

Opis: Mod ten ma za zadanie pomagać przy indeksowaniu nowych tematów. Opiera się na modyfikacji usera Julek12 na ostatnie tematy na stronie. Co robi? Wyświetla ostatnie tematy, dodatkowo losuje z ostatnich 5 stron sitemapy w stopce forum i linkuje(czyli większe prawdopodobieństwo trafienia na nowy temat). Sama integruje się ze stylem forum, a instalacja to edycja 2 plików.
Plugin stworzyłem , gdyż musiałem czymś zatknąć brak chmury tagów. ;-)Możecie robić z tym dalej co chcecie, jednak proszę o zostawienie org. stopki.
Nie zamula, nie odpytuje zbędnie bazy. Działa szybko i wydajnie.
Autor: Wujas, julek12
Wersja:1.2
Wersja skryptu MyBB:Obojętnie
Ściągnij: mapa.rar
DEMO: sitemap/
Ściągnij spolszczenie:brak

Instalacja: install.txt
Inne uwagi:
Wymaga ręcznej edycji plików, więc jeśli jesteście leniami to nie bierzcie się za instalacje.
Screeny:
Jedna z 5 losowych stron:

I w samej mapie