Regulami działu:)) Aby ktokolwiek cos napisał czy jest za czy tez nie uzupełnij:
Przy pisaniu podań o admina/slota proszę stosować się do tego wzoru!
Zaznacz cały
Ile grasz w cs-
Nick-
Ile grasz na Reksiu-
Jak dobrze znasz amxx-
Dlaczego Ty?-
SteamID-
Wiek-
Link do 3 reklam na forach(i mi kurfa nie pomijac tego punku!-
O sobie-
Regulamin działu: Aby zostać adminem pamiętaj o zastosowaniu się do wzoru!
Aby zostać adminem nie trzeba płacić żadnych składek, ani też nie można go kupić!
Aby zostać adminem nie trzeba płacić żadnych składek, ani też nie można go kupić!
Kod: Zaznacz cały
[b]Ile grasz w cs[/b]-
[b]Nick[/b]-
[b]Ile grasz na Reksiu[/b]-
[b]Doświadczenie w adminowaniu(jeśli brak nie pisz nic)[/b]-
[b]Dlaczego Ty?[/b]-
[b]SteamID[/b]-
[b]Wiek[/b]-
[b]Linki do swoich statystyk gametracker.com z naszego serwera:[/b]-
[b]O sobie[/b]-
witam nie wiedzialem iz do slota rowniez trzeba podanie. zdazalo mi sie o to wnioskowac w przeszlosci na innych serw i pierwszy raz sie z tym spotykam. ale oczywiscie nei ma problemu jesli ma to ci w jakikolwiek sposob ulatwic jego dodanie.
Ile grasz w cs- ponad 10!
Nick- zawsze aDk
Ile grasz na Reksiu- buuuuu.... na waszym serwerze gralem pierwszy raz pare lat temu, ta gra nie byla regularna z racji tego iz znajomi prowadzili w tym czasie serwer i gralem u nich,ale czasem zagladalem, od paru miesiecy gram głównie u was, czesto, pewnie mnie kojarzycie...
Jak dobrze znasz amxx- wogole! mimo takiego stazu nigdy mnie do tego nie ciagnelo. moim zdaniem to rozprasza, a ja wchodze pourywac glowy. jednakże doskonale wiem kiedy ktos czituje i zawsze podrzuce adminowi swoje sugestie.
Dlaczego Ty?- szczerze to pytanie nie pasuje do mojej prosby (bardziej o amx), no ale postaram sie odpowiedziec zeby juz nie bylo problemow: moze dlatego ze gram dlugo, czysto i konkurencyjnie
SteamID- STEAM_0:0:37067290 0 00:10 23 0
Wiek- 1987r
Link do 3 reklam na forach(i mi kurfa nie pomijac tego punku!- czyli co mam reklamy gdzies dawac? duzo osob ze steam zaczelo za mna odwiedzac wasz serwer, jezeli to nie wystarczy niestety bede zmuszony zrezygnowac z prosby o slot. kurr... ja nawet konta w banku nie umiem sprawdzic, cud ze zarejestrowalem sie na wasze forum, nie robcie mi tego.
O sobie- kawaler, 187cm, 84kg, zainteresowania to bron palna, atomowa, liczne nalogi (wymienic na forum niestety nie moge).
POZDRAWIAM
Ile grasz w cs- ponad 10!
Nick- zawsze aDk
Ile grasz na Reksiu- buuuuu.... na waszym serwerze gralem pierwszy raz pare lat temu, ta gra nie byla regularna z racji tego iz znajomi prowadzili w tym czasie serwer i gralem u nich,ale czasem zagladalem, od paru miesiecy gram głównie u was, czesto, pewnie mnie kojarzycie...
Jak dobrze znasz amxx- wogole! mimo takiego stazu nigdy mnie do tego nie ciagnelo. moim zdaniem to rozprasza, a ja wchodze pourywac glowy. jednakże doskonale wiem kiedy ktos czituje i zawsze podrzuce adminowi swoje sugestie.
Dlaczego Ty?- szczerze to pytanie nie pasuje do mojej prosby (bardziej o amx), no ale postaram sie odpowiedziec zeby juz nie bylo problemow: moze dlatego ze gram dlugo, czysto i konkurencyjnie

SteamID- STEAM_0:0:37067290 0 00:10 23 0
Wiek- 1987r
Link do 3 reklam na forach(i mi kurfa nie pomijac tego punku!- czyli co mam reklamy gdzies dawac? duzo osob ze steam zaczelo za mna odwiedzac wasz serwer, jezeli to nie wystarczy niestety bede zmuszony zrezygnowac z prosby o slot. kurr... ja nawet konta w banku nie umiem sprawdzic, cud ze zarejestrowalem sie na wasze forum, nie robcie mi tego.
O sobie- kawaler, 187cm, 84kg, zainteresowania to bron palna, atomowa, liczne nalogi (wymienic na forum niestety nie moge).
POZDRAWIAM
za bardzo sie wkrecacie. przeciez to tylko slot ktory umozliwia mi wejscie na serwer gdy jest duzo ludzi... wypelnianie tego wzoru uwazam za maxymalne poswiecenie jakie moglem okazac zwracajac sie do was z owa prosba. wg mnie powinniscie sie cieszyc ze do waszej sieci dolacza osoba ktora napewno troche tu na poziomie postrzela.
nie wiem jak wysoko cenicie sobie slota ale przemyslcie swoja polityke.
w dobrej wierze.
do zamkniecia.
pozdrawiam.
aDk
nie wiem jak wysoko cenicie sobie slota ale przemyslcie swoja polityke.
w dobrej wierze.
do zamkniecia.
pozdrawiam.
aDk
Jego wysokość łaskę nam zrobił, że na serwer raczył wejść.
nara.
nara.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
adk
przez adk Cz, 28 lut 2013, 11:34 w Screeny |
1 Odpowiedzi 555 Wyświetlone |
przez You no
Cz, 28 lut 2013, 12:10 |
|
ratujcie adk