==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!
==== Zbanowany nick : HS~StrikerOmg[t]
==== Zbanowane IP : 178.43.50.113
==== Admin : Fallen : ( ( mhmm
==== Powod Bana : obraza
==== Wygasa : 07/19/2012 - 03 : 51 : 37 ( od 07/18/2012 - 22 : 51 : 37 )
Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany
Kicked :[NeoBans]
Powyższy tekst został wklejony w celu "małego" nakreślenie tego o co chodzi.
Żadnych screenów nie wrzucam,ponieważ każdy admin może skorzystać z HLTV.
Jak dotąd nie zdarzało mi się umieszczać tutaj wątków, gdyż nie było takiej potrzeby,aczkolwiek nie pozwolę takiemu chłystkowi, który ledwo co odrósł od mamusi cycka, mnie obrażać. Nie wypada adminowi publicznie rzucać do gracza hasła typu: "zepnij pizdeczkę HS albo będzie ban", bo jego zachowanie ma być adekwatne do piastowanego stanowiska. Z góry przyznaję, że odpowiedziałem "pysk" (krótko, zwięźle i wcale nie aż tak obraźliwie, zważywszy na jego głupkowatą wypowiedź).
Jak już powiedziałem, nie pozwolę byle chłystkowi mnie obrażać i to publicznie na serwerze (z góry mówię, że jego wypowiedź nie miała żartobliwego wydźwięku). Nigdy nie chciałem pisać w tym temacie, i nigdy jeszcze nie miałem ku temu powodów, jednakże moja tolerancja również ma pewne granice.
Pozdrawiam i proszę o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji.
Ps. Proszę jeszcze zwrócić uwagę na ile dostałem tego bana
To jest jakaś kpina.
==== Zbanowany nick : HS~StrikerOmg[t]
==== Zbanowane IP : 178.43.50.113
==== Admin : Fallen : ( ( mhmm
==== Powod Bana : obraza
==== Wygasa : 07/19/2012 - 03 : 51 : 37 ( od 07/18/2012 - 22 : 51 : 37 )
Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany
Kicked :[NeoBans]
Powyższy tekst został wklejony w celu "małego" nakreślenie tego o co chodzi.
Żadnych screenów nie wrzucam,ponieważ każdy admin może skorzystać z HLTV.
Jak dotąd nie zdarzało mi się umieszczać tutaj wątków, gdyż nie było takiej potrzeby,aczkolwiek nie pozwolę takiemu chłystkowi, który ledwo co odrósł od mamusi cycka, mnie obrażać. Nie wypada adminowi publicznie rzucać do gracza hasła typu: "zepnij pizdeczkę HS albo będzie ban", bo jego zachowanie ma być adekwatne do piastowanego stanowiska. Z góry przyznaję, że odpowiedziałem "pysk" (krótko, zwięźle i wcale nie aż tak obraźliwie, zważywszy na jego głupkowatą wypowiedź).
Jak już powiedziałem, nie pozwolę byle chłystkowi mnie obrażać i to publicznie na serwerze (z góry mówię, że jego wypowiedź nie miała żartobliwego wydźwięku). Nigdy nie chciałem pisać w tym temacie, i nigdy jeszcze nie miałem ku temu powodów, jednakże moja tolerancja również ma pewne granice.
Pozdrawiam i proszę o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji.
Ps. Proszę jeszcze zwrócić uwagę na ile dostałem tego bana
To jest jakaś kpina.