a widzisz gdzies tu prosbe o ub ? chicalem pograc w cs poszedlem na inny serv to jest oficnalna skarga na admina, Sru jak jest HA i chce zobaczyc co sie stalo to po prostu sprawdzi sobie logi co mowilem i czy mi sie nalezal bann, jezeli za txt ze mam zle raty co jest ciekawe bo mam skonfigurowane wedlug wlasnie tematu na reksiu, + ping 20, odpowiadam ze " to mi powiedz jakie raty ustwaic krolu" dostaje bana to pozdro dla adminowania na tym servie
+ oczywiscie qwerty cos sie tam plul w tle ze jestem ns na co odpisalem " jak nie chcesz widziec ns na serverze to idz na server steam "
i za to sie dostaje bany na Reksiu od nieomylnych adminow

D, dlatego tez nie wklejalem co sie stalo ani zadnych tekstow, gdyz jakakolwiek rozmowa na forum o tym co sie dzieje na serverze nie ma najmniejszego sensu ze wzgledu na krycie dupy jednego przez drugiego + zakladanie nieomylnosci adminow kolegow za przyslowiowa zlotowke ( tu tez jest patologia z przyznawaniem adminow przez glosowanie ale o tym juz pisalem )
no nie wazne niech sobie Sru oglada logi jak ma ochote, ostatnio jak z nim rozmawialem twierdzil ze bardzo ostro podchodzi do wszelkich naduzyc ze strony adminow