wiesz czemu zostal dany timeout 0 ? a byl 3 czy 5 wczesniej ? zebys nie mogl sobie dawac banow z dupy, twoje uzasadnienie jest bez sensu, to moze nie strzelaj przez pol minuty bo niektorzy graja jedna reka albo bez myszki i nie maja szans, czasu masz wystarczajaco na podniesienie broni i strzelanie, a wszystko ponad to jest twoim widzimisiem bo niby kiedy wielki EM pozawala strzelac? 1 2 3 sec po starcie moze 5 ? a moze az dobiegne po snajpe na gorze?
Regulamin działu: SKARGI NA ADMINÓW, NIE SCREENSHOTY
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
to byla tylko moja sugestia zeby wyrownac szanse gry dla wszystkich ale rownoczesnie nie dajac nikomu fory tak jak bys chcial po pol min np -.-
dalej nie odpowiedziales to po jakim czasie mozna strzelac? szansy to sobie mozesz sam dawac a nie mnie banujesz, sam sie zbanuj nastepnym razem
-em- Szacunek na serwerze - tak tego pragnę jak wszyscy. Zwłaszcza od Ciebie.
Sugestią jest banowanie graczy na kilka godzin, bo zabili Cie 1sec wcześniej niż Twoja wyimaginowana granica kiedy można strzelać ?
Sugestią jest banowanie graczy na kilka godzin, bo zabili Cie 1sec wcześniej niż Twoja wyimaginowana granica kiedy można strzelać ?
czary moim zdaniem 2,3 sek to wystarczajaca ilosc czasu zebys wziac bron i zabiec zaskrzynke a do ciebie enron oczywiscie ze nie ale gdy gracz nie stosuje sie do zalecen admina czyli ignoruje go to owszem musi jakos wyciagnac wnioski a z tym zabiciem to jak mogl mnie zabic przed respem skoro uwazasz ze zrobil to sek wczeseniej niz rozsadna granica czasu
O to chodzi, że nie ma granicy - sam ją sobie ustalasz. Więc zawsze ktoś będzie pokrzywdzony.
wlasnie jesli granica jest rozsadna to nikt nie jest pokrzywdzony, spotkales sie ze skarga za ban ze ktos dostal bana za zabicie na aimie po 5 sek od respa albo dluzej? nie wydaje mi sie
skoncz gadac o swojej granicy czasu ustal taka na dust2 typu no rush i banuj ludzi za to LOL, tam nie ma zadnej granicy czasu i bede strzelal, od samego poczatku i nie wycieraj sobie ust slowami o niesluchaniu admina, twoje urojenia ni jak sie maja do tego co ma admin robic
ja immunitet? popatrz na enrona, który przez pieć rund był afk i jedynie zajmował bezpotrzeby slota!
kilka razy tak sie zdarzało!
zawsze szedłem do paki ! Jedynie jak sru wyłaczył zegar i grałem bez dzwieku to się zdarzało , ze nieszedłem głąbie[hr]
a ztym spektem to nie przesadzaj nigdy się nie zdarzyło abym odzszedł od kompa nawet na minutę, więc nie kłam , bo imbardziej w to się zagłebisz tym twe słowa bedą mniej wiarygodne:([hr]
i od kiedy ja mam immunitet?
więc każde słowo w tym htemacie to kłamstwo, przynajmniej do mojej osoby!
kilka razy tak sie zdarzało!
zawsze szedłem do paki ! Jedynie jak sru wyłaczył zegar i grałem bez dzwieku to się zdarzało , ze nieszedłem głąbie[hr]
a ztym spektem to nie przesadzaj nigdy się nie zdarzyło abym odzszedł od kompa nawet na minutę, więc nie kłam , bo imbardziej w to się zagłebisz tym twe słowa bedą mniej wiarygodne:([hr]
i od kiedy ja mam immunitet?
więc każde słowo w tym htemacie to kłamstwo, przynajmniej do mojej osoby!
A jaki ch** Wam do mojego immu ? Co to ma do sprawy ?
Nie będę rozwodził się nad tym tematem bo żal mi czytać Was wszystkich.
Nie ma żadnej granicy, jeśli strzelisz sobie na oślep z respa to Ci wolno, nie ma freezetime, nie ma takiej notki w regulaminie ani tabeli kar, masz do tego prawo i masz stu procentową rację w tej kwesti.
EM, zasady na tym serwerze ustalamy razem, a nie przez to że Ci się tak wydaje to będziesz za to banował. I enron słusznie Ci wypomniał to że źle robisz.
I tym akcentem zakończmy ten temat.
Nie ma żadnej granicy, jeśli strzelisz sobie na oślep z respa to Ci wolno, nie ma freezetime, nie ma takiej notki w regulaminie ani tabeli kar, masz do tego prawo i masz stu procentową rację w tej kwesti.
EM, zasady na tym serwerze ustalamy razem, a nie przez to że Ci się tak wydaje to będziesz za to banował. I enron słusznie Ci wypomniał to że źle robisz.
wiesz czemu zostal dany timeout 0 ? a byl 3 czy 5 wczesniej ? zebys nie mogl sobie dawac banow z dupy, twoje uzasadnienie jest bez sensu
I tym akcentem zakończmy ten temat.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
''Reksiowa mapa'' Mapa dla naszego serwera.
przez Gordon N, 26 lut 2017, 17:23 w Problemy i propozycje |
4 Odpowiedzi 2251 Wyświetlone |
przez Gordon
Pn, 27 lut 2017, 16:31 |
|
nowa mapa
przez adk Śr, 27 lut 2013, 01:41 w Propozycje |
1 Odpowiedzi 1415 Wyświetlone |
przez pen9r
Śr, 27 lut 2013, 01:59 |
|
mapa de_lite