czary mary, wczesniej nie mialem zdania co do twoich skarg i nie potrafilem ocenic ich wiarygodnosci ale teraz to sie zieli nei dziwie, wiedze ze lubisz wzbogacac swoje skargi o ciekawe watki i zdarzenia ktore nie mialy miejsca xd
a do enrona i ulana to powiem wam ze ode mnie bany sa normalne gdyz w przypadku krotszych ludzie nie wyciagaja wnioskow i przychodza za 5 min potem znowu za 5 i tak do usranej dobranocki az spac trzeba bedzie isc ale ja przynajmniej w przeciwienstwie do was potrafie rozpoznac cheaterow, gdzie wystarczy popatrzec na tematy screenow i skarg, wiec pytam sie czy lepiej banowac dobrych graczy ktorzy widza jaki jest poziom adminowania, dostaja bany za cheaty ktorych nie maja i w efekcie szukaja se lepszego serwera niz jakies dzieci ktorym zal innych dzieci i musza o tym sapac przez micro, jak w przypadku mojego bana z uzasadnieniem z tibia o ktorym wspomnial ulan
wybor chyba jest latwy, chyba ze zalezy wam na takiej masowie ze grac kazdy bedzie mogl aby umial wlaczyc csa i podlaczyc sie pod reksia
pzdr[/align][hr]
a i enron masz jakis kompleks z tym twardzielem? nie wiem ludzie cie nie szanuja, nie zwracaja na ciebie uwagi? to zacznij sie zachowywac tak zeby mieli za co cie zauwazac
a tak przy okazji to prosze o zniesienie immunitetu dla ulana bo ma jako jeden z bardzo nielicznych adminow, w sumie nie wiec za co, ale ile to razy zostawall sam na respie w czasie rundy i trzeba bylo czekac do konca bo typ nie umial znalezc paki i nie wiedzial gdzie jest resp, a nawet nie raczy wyjsc na specta jesli juz korzysta z tego immunitetu i musi gdzies odejs od kompa na parenascie minut [hr]
kurde ciagle zapominam o czyms dopisac xd
wiec dobrym pomyslem byloby moim zdaniem zmmiane serwera na only steam przynajmniej na okres probny, gdyz problem banow po czesci sam by sie rozwiazal a po 2 nie wiem kto z was gral na serwerze hasjamy tp ale musze im przyznac ze sa ogarnieci ale moim zdaniem jednym z glownych tego powodow sa ludzie ktorzy graja na tym serwie, po prostu zeby grac treba ogarniac i tyle