wydawalo mi sie ze rozsadni i ogarnieci sa tutaj admini ale z tego co teraz mi pokazal kelso to rozwialo moje watpliwosci. Koles sam do mnie napisal zebym nie trolowal co znaczylo jednomyslnie ze mnie obraza ale kiedy ja do niego odpisalem ze sam zaczyna trolowac daje odrazu bana bez ostrzezenia hehehe co to ma byc w ogole i jeszcze do tego jakie uzasadnienie
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Lamisz'
[AMXBANS] Czas: '5 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:14777524'
[AMXBANS] Twoje IP: '109.231.22.150'
[AMXBANS] =======================================
tu nie chodzi o to na ile mi dal bana ale chodzi o sam fakt. Widze ze niektorym posiadanie admina dobija do bani tak jest wlasnie w tym przypadku
keLso sponsored by kroLewskie : prosze cie zebys nie trollowal
admin ma obowiazek sprowadzic gracza na ziemie przez admin say ty koles tego nie zrobiles tylko odrazu bana wylapalem, wiem ze to nic nie da co napisalem ale prosze was co niektorzy o wielcy admini ogarnijcie sie i nie robcie siary na serwerze
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Lamisz'
[AMXBANS] Czas: '5 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:14777524'
[AMXBANS] Twoje IP: '109.231.22.150'
[AMXBANS] =======================================
tu nie chodzi o to na ile mi dal bana ale chodzi o sam fakt. Widze ze niektorym posiadanie admina dobija do bani tak jest wlasnie w tym przypadku
keLso sponsored by kroLewskie : prosze cie zebys nie trollowal
admin ma obowiazek sprowadzic gracza na ziemie przez admin say ty koles tego nie zrobiles tylko odrazu bana wylapalem, wiem ze to nic nie da co napisalem ale prosze was co niektorzy o wielcy admini ogarnijcie sie i nie robcie siary na serwerze