Chiałbym powiedziec , że dostałem banna za niby "czity" lecz ja ich nie mam. Ale admin hawaj sie spiera że mam chociaż zrobił ss i są czyste.Więc może ktoś go uspokoji i wytłumaczy że gram czysto a jego przekonania są złe. Następnie jakiś koleś [ brazylijczyk ] którego nie znam wypowiada się że jak ma się Aima to na ss nic nie widac :/Czy jego wypowiedź jest mądra otuż nie bo nawet nooby wiedzą że Aima widac na ss bo celownik jest inny ale teraz mu wytłumacz. I ciągle się upierają że jestem noobem ( obrażają ) i że czituje chodź nie maja dowodów . Więc nalegam by sprawe rozpatrzył Moderator tego servera i podjoł decyzje. I niech mnie nie straszą że dostanę banna na forum bo to jest śmieszne !!
Chciałbym żeby też inni admini zobaczyli jakich kolegów tutaj mają na forum że bez podstawnie nie chcą zdejmowac bannów. Jak moderator jest zajęty bo sami mówiliście że każdy ma życie prywatne to niech zobaczą to " ysy " i " zchiz " lub inni inteligętni admini. Pozdrawiam [Mass]
Chciałbym żeby też inni admini zobaczyli jakich kolegów tutaj mają na forum że bez podstawnie nie chcą zdejmowac bannów. Jak moderator jest zajęty bo sami mówiliście że każdy ma życie prywatne to niech zobaczą to " ysy " i " zchiz " lub inni inteligętni admini. Pozdrawiam [Mass]