Witam. Z ciężkim bólem serca musze przyznac i pokazac wszystkim zgromadzonym , ze gracz a zarazem ADMIN serwera o nicku '' tomkje '' uzywa wspomagaczy na serwerze Reksio FFA. Rozmawialem z paroma adminami,omawialismy zza i przeciw przylapania na goracym uczynku gracza , otorz wczesniej wydawal nam a raczej mi sie podejrzany. Zamieszczam demka popularnego ''haxa'' tutaj na forum. Prosze sru o zbanowanie tego gracza na tym serwerze. Ciesz sie tomkje ze nie jestem hamski i nie wrzucam Cie na inne fora tj. blacklisted. Otorz rozmawialem z analizatorem ( admin blacklisted ) i on nie mial watpliwosci ze gracz jest ''odpalony'' i poprosilem go o to ,aby nie banowal go na zawsze we wszystkich ligach. Nie wiem tomkje jaki jest powod tego ze grasz na wspomagaczach,uwazalem Cie na poczatku za normalnego dobrego gracza , ale po jakims czasie co raz bardziej wydawales mi sie odpalony jak widzialem jak strzelasz. Gralem w druzynie czy przeciwko z wieloma dobrymi graczami , ogladalem kiedys miliony demek najlepszych druzyn na swiecie i uwierzcie mi ze nigdy nie widzialem aby ktos mial takie info podczas gry jak masz tomkje. Aplikuje o przyznanie mi admina za to ze poswiecilem swoj czas i dotarlem do rozwiazania zagadki do ktorej nikt nie doszedl a zwlaszcza Admin ktory powinien miec obowiazek lapania ''oszustow'' bo przede wszyskim od tego sa na serwerze tak ? Zamieszczam tutaj krotkie opisy akcji i linki do dem hltv i dwoch pov'ow. Zycze milej lektury i mam nadzieje ze oszust zostanie zbanowany i odebrane mu beda prawa do Adminowania serwera . Pozdrawiam tt
http://wyslijto.pl/plik/1f2z580tih - HLTV demo , de_nuke CT
od 1;07 do 1;13 - tomkje wie , ze przeciwnik znajduje sie w tzw ''kurniku'' lecz go nie zabija i czeka na kolejny ruch tego samego przeciwnika. Nie wiem skad ale tomkje wie ze przeciwnik wyjdzie akurat oknem , a nie wyjsciem od kurnika.
od 2;42 - Wbiega jak gdyby nigdy nic od pochylni ( od 2 rund tak samo robi bo wie ze nikt nie czeka na niego w ''radio roomie'') na kwadrat nie rozgladajac sie nigdzie. Wie natomiast to ze terrorysta jest w kurniku i juz od 3 sekund wczesniej leci do blaszaka majac celownik praktycznie na tym przeciwniku.
http://wyslijto.pl/plik/a63mj6ua3i
tomkje1 , de_dust 2 CT
1;54 trzyma flashbang'a w reku bo WIE ze nie ma zadnego przeciwnika na galerii , i rzuca FB na srodek . Nie rozglada sie nigdzie i wbiega do ''trupa dolnego'' patrzy za prawa scianke a tam przeciwnik i odrazu go zabija ? uppssssss skad on to wiedzial? o.0
5;40 Strzela do antyterrorysty ktory jest w dolnym trupie, gdy widzi chociaz nie powinien zobaczyc tego CT na galerii ktory wychyla i patrzy na nie go , chowa sie za winklem i ''usiluje'' zabic tego przeciwnika z gali. Bardzo podejrzana akcja.
tomkje 2 , de kabul TT
Sami porownajcie akcje z
9;40 gdzie nie ma przeciwnika , skacze na druga czesc mapy na pewnosci , a z
10;36 gdzie wie ze jest przeciwnik i podejrzany zachowuje sie inaczej niz w poprzedniej rundzie . Dziwne prawda?
http://wyslijto.pl/plik/1f2z580tih - HLTV demo , de_nuke CT
od 1;07 do 1;13 - tomkje wie , ze przeciwnik znajduje sie w tzw ''kurniku'' lecz go nie zabija i czeka na kolejny ruch tego samego przeciwnika. Nie wiem skad ale tomkje wie ze przeciwnik wyjdzie akurat oknem , a nie wyjsciem od kurnika.
od 2;42 - Wbiega jak gdyby nigdy nic od pochylni ( od 2 rund tak samo robi bo wie ze nikt nie czeka na niego w ''radio roomie'') na kwadrat nie rozgladajac sie nigdzie. Wie natomiast to ze terrorysta jest w kurniku i juz od 3 sekund wczesniej leci do blaszaka majac celownik praktycznie na tym przeciwniku.
http://wyslijto.pl/plik/a63mj6ua3i
tomkje1 , de_dust 2 CT
1;54 trzyma flashbang'a w reku bo WIE ze nie ma zadnego przeciwnika na galerii , i rzuca FB na srodek . Nie rozglada sie nigdzie i wbiega do ''trupa dolnego'' patrzy za prawa scianke a tam przeciwnik i odrazu go zabija ? uppssssss skad on to wiedzial? o.0
5;40 Strzela do antyterrorysty ktory jest w dolnym trupie, gdy widzi chociaz nie powinien zobaczyc tego CT na galerii ktory wychyla i patrzy na nie go , chowa sie za winklem i ''usiluje'' zabic tego przeciwnika z gali. Bardzo podejrzana akcja.
tomkje 2 , de kabul TT
Sami porownajcie akcje z
9;40 gdzie nie ma przeciwnika , skacze na druga czesc mapy na pewnosci , a z
10;36 gdzie wie ze jest przeciwnik i podejrzany zachowuje sie inaczej niz w poprzedniej rundzie . Dziwne prawda?

Jak znajdę chwile w następnym tygodniu rozpiszę i Twoje
my VW