ysy napisał(a):Zacząłem się z Ciebie śmiać dla jaj (nic obraźliwego) a Ty od razu wyjechałeś z tekstem, cytuje " Robisz laskę hejtowi (Saseq) ". Dostałeś od razu perma za obrazę admina, wielokrotnie widziałem bany na reksiu za coś takiego. Ulan, banuję tak jak wszyscy za rasz i za brak dynamicznej gry a Ty się od razu wtrącasz, jak jakiś problem pisz do Sru. (Potem się dowiedziałem że za to nie powinno się dawać banów, cóż sorry ale 5 minut nikogo nie zbawi? W błąd mnie wprowadzili inni admini gdy banowali za to samo). Uciekli? Hahahah, był wtedy train kiedy Ty wszedłeś a tej mapy dużo osób nie lubi.
1. Po co prowokujesz? Sam napisałeś, że zacząłeś się z niego śmiać DLA JAJ. Perm za obrazę? Nie spotkałem się, więc nie pisz, że dużo takich widziałeś.
2. Banujesz tak jak wszyscy za rasz?! Podaj mi choćby 2 adminów którzy tak robią. Kto Cię wprowadził w błąd? Nikt nie banuje za rasz. Toż to FFA, ja sam często raszuję...
3. de_train nielubiany? he, według mnie jest zupełnie inaczej.

Łysolku zaraz skończy się Twoja kariera bo jak na nieszczęście utol kręcił akurat demko, zrobiłem parę screenów, żebyście nie musieli szukać ale jak trzeba będzie to wrzucę i demko. Po ostatnim screenie łysy dał bana.