Ale ze ja miałem wh?

Co Ty pleciesz, plebsie. Pamietaj, kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada. Ysy ma racje, serwer juz DAWNO zszedł na psy, prawda ysy?

Pamietam miesiac/dwa temu na de_aztec jak ysy oficjalnie pruł na wh, nie kryjac sie z tym W OGÓLE. Nawet odmowil wylaczenia go, kiedy poprosiłem. Mogłem zrobic SS'y, ktorych i tak nie wrzuciłby, ale pomyslałem, ze nie bede robił zamieszania. Po co? Niech gowniarz gra na haksach, jak sie tym podnieca. Tłumaczył sie tym, ze jest "chory" i ma prawo pohaksowac - fajnie, nie? To moze nowa zasade w regulaminie utworzymy. A co do tych pomowien, ktore wysnuwa ulan w mym kierunku umywam rece, z prostej przyczyny - sa nieprawdą. Widac, ze człowiek stara sie, zebym stracił admina. "przecież każdy widział , jak zaraz po otrzymaniu admina walił przez sciany prosto w dwóch ct'ów, którzy byli w dwóch róznych miejscach." Nie wiem.... to było do mnie? Trzeba było robic SS'y i sie nie czaic, w koncu tylko w Tym jestes dobry. Ja tez nie raz mialem takie wrazenie, ze ktos smiga na WH, bo celował idealnie w punkt, gdzie ktos sobie stał. Raz byłem u GZO i patrzylismy jak koles na de_nuke w wiatrołapie skanował miejsce, ktorego zwykle sie nie skanuje, a celował do kolesia, ktory biegł sobie hen daleko. Zrobił mu w tym czasie SS'y - wrzucił je i był czysty. Oczywiste jest to ze, nie bede strzelał w sciane, ktorej nie da sie przebic kulami. Po co? Nie jestem taka ciota, jak Ty, ktora ucieka sie do tzw. autokampy, zeby ustrzelic kilka fragow. Nawet nie grałes ze mna zadnego 5on5, a domyslam sie, ze dostawałbys taki opierrdol na VT ode mnie, ze to sie w pale nie miesci, bociszu. Jezeli powaznie twierdzisz/uwazasz, ze czituję i to, co napisałes o mnie nie jest pomówieniem, zrob mi SS'y - wrzuce, czemu nie? Nie mam nic do ukrycia. Wiedz, ze sie upokorzysz. Aha... mozna zrobic tak, ze jak bede czysty - TY tracisz admina, pasuje?

Odnosnie tego gowniarza, ktory grał wczoraj na wh. Odbanowałem go po to, zeby osobiscie zrobic mu SS'y, tak dla pewnosci.