Info z konsoli:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'twoj ban sie nie skonczyl'
[AMXBANS] Czas: '1 godzina'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31058044'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.231.69.241'
[AMXBANS] =======================================
A więc, mój kumpel z teamu o nicku *[U]*TeaM | Lustra został zbanowany na godzinę, za to, że mikro jest od 16 lat, po paru minutach ja dostałem bana. Powód: twój ban jeszcze się nie skończył. Grałem na nicku *[U]*TeaM | Mari[O]. Nie wiem co to za admin, bo nie znam ich na tym serwerze. No i prośba do tego admina, patrz dokładnie kogo banujesz.... bo mnie akurat za takie bany krew zalewa i ledwo się powstrzymałem żeby Cię nie powyzywać. Wiem, że zamieszanie na serwerze i wgl, ale jak się bierzesz za coś to proszę Cię, bierz się za to dokładnie. Tyle ode mnie.
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'twoj ban sie nie skonczyl'
[AMXBANS] Czas: '1 godzina'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:31058044'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.231.69.241'
[AMXBANS] =======================================
A więc, mój kumpel z teamu o nicku *[U]*TeaM | Lustra został zbanowany na godzinę, za to, że mikro jest od 16 lat, po paru minutach ja dostałem bana. Powód: twój ban jeszcze się nie skończył. Grałem na nicku *[U]*TeaM | Mari[O]. Nie wiem co to za admin, bo nie znam ich na tym serwerze. No i prośba do tego admina, patrz dokładnie kogo banujesz.... bo mnie akurat za takie bany krew zalewa i ledwo się powstrzymałem żeby Cię nie powyzywać. Wiem, że zamieszanie na serwerze i wgl, ale jak się bierzesz za coś to proszę Cię, bierz się za to dokładnie. Tyle ode mnie.