Witam, niegdy nie rejestruję się na forach csa, teraz zrobiłem to wyjątkowo to sprawa mnie normalnie poruszyła. Mój nick LagiLuk, dostałem Bana około 14:45 od admina BLIND, za to że powiedziałem iż mam grafikę 16bitową. Chodzi głównie o to że ja nie wiedziałem jaką mam grafike i od tak sobie powiedziałem 16bit, a po sprawdzeniu faktycznie okazało się jednak 32bity. Mniejsza o to, czy 16 czy 32, szukałem tutaj na forum i nie znalazłem żadnej wzmianki o tym na jakiej grafice trzeba grac na serverze FFA, Pierwszy raz słysze aby na serwerach FFA były wymagania dotyczące jakości grafiki, DiabloMod tak ale FFA? nie..., Powiem tak Admin jest nieodpowiedzialny, bo jakby miał chociaż trochę pojęcia to by zrobił odpowiednie screeny, ja bym je wrzucił i wszyscy by rozpatrzyli jakośc grafiki. Tyle ode mnie. Mam nadzieję że jakąs naganę chociaż dostanie ten admin, albo zostanie zawieszony w swoich obowiązkach mając takiego admina tracicie zapewne wiele uczciwych graczy. pozdro karol
I dokładnie.
Po pierwsze od kiedy za tskie rzeczy daje sie bana na 7 dni
Po drugie DLACZEGO NIE ZROBIŁEŚ NAWET SS LagiLuko'wi???

Gdy ktoś zarzucił mu ze łamie regulamin poprosił aby mu wskazać gdzie to jest napisane z niby nie można, fakt nie jest napisane, wiec może wszyscy grajmy na 16stce, reasumując nie było by tych 7 dni gdyby również nie głupia pyskówka z jego strony.[hr]