Nie wiedzialem gdzie mam o tym napisać wiec pisze tu. Chodzi o mame as_oilrig więc jak już jest ta mapa na serwie to chyba powinny być jakies równe szanse dla obu teamow rozchodzi sie o respy TT. Jest to chyba wina H@ który nie umie ostawic respów tt. Prosze a nawet nalegam o ich zmiana!
Regulamin działu: SKARGI NA ADMINÓW, NIE SCREENSHOTY
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
maniana napisał(a):Nie wiedzialem gdzie mam o tym napisać wiec pisze tu. Chodzi o mame as_oilrig więc jak już jest ta mapa na serwie to chyba powinny być jakies równe szanse dla obu teamow rozchodzi sie o respy TT. Jest to chyba wina H@ który nie umie ostawic respów tt. Prosze a nawet nalegam o ich zmiana!
jeszcze raz, po polsku
Pewnie chodzi mu o to, że niektóre respy są 3 sec od startu CT.
no dokładnie, w 3 sek wbija w respa i bum.
...
no to już mapa a nie 'zle ustawione respy'.
Idioto, nie ma czegoś takiego jak ustawianie respów, to jest w mapie a swoje prywatne wycieczki do mnie schowaj bo za mało wiesz żeby takie rzeczy pisać.
Idioto, nie ma czegoś takiego jak ustawianie respów, to jest w mapie a swoje prywatne wycieczki do mnie schowaj bo za mało wiesz żeby takie rzeczy pisać.
Sru moze nie mam racji, jak dobrze wiem H@ moze ustawic respy teamów, a jeśli ty o tym nie wiesz to juz nie moja wina
Naucz mnie wszystko wiedzący mistrzu.
Jak edytujesz mape o ile można to sobię pozmieniasz respy.
uno, mapy jako tak nie da się zedytować, tu jest proces kompilacji(tak jak przy pisaniu programów, mając windowsa nie poznasz w 100 % jego kodu nawet przez reverse), dwa że NAWET gdyby zedytował mape(co jest idiotyzmem) to nie działała by nikomu bo każda zmiana to konieczność jej pobrania, w tym wypadku wyskakiwał by znany "map is different".
Maniana widocznie wpadł ponapinać i pokazać jaki to nie jest, dziwne że gra u nas bo jeszcze nie dawno krzyczał jebać reksia gdzie sie dało.
Maniana widocznie wpadł ponapinać i pokazać jaki to nie jest, dziwne że gra u nas bo jeszcze nie dawno krzyczał jebać reksia gdzie sie dało.
Sru napisz mu to prościej, bo nie zrozumie połowy.
Hahahaha sru nie moge tego czytac to ty piszesz
maniana napisał(a):Hahahaha sru nie moge tego czytac to ty piszesz
a ja nie mogę sie Ciebie doczytać analfabeto.
Ta ? To gdzie popełniłem jakiś błąd? Hhahahahahahahhahahahah
maniana napisał(a):Hahahaha sru nie moge tego czytac to ty piszesz
A nie mówiłem