Regulamin działu: Szukasz serwera CS ? Wejdz na Reksia FFA
IP SERWERA: 193.33.177.14:27051
#20076 przez bagburga
Cz, 3 cze 2010, 20:16
91.200.35.180:27032[S+NS]e-hooligans[CoD]skill+1[PL]
Witam,
Chciałbym przedstawić wam serwer Steam+NonSteam [4fun],zaopatrzony w CoD mod (call of duty mod).Co więcej o CoD można dowiedzieć się w googlach a tak oszczędnie powiem,że jest do wyboru kilka klas np.komandos,snajper,wsparcie ogniowe i każda z nich ma unikalne umiejętności i statystyki.Za zabicie przeciwnika są dostępne przedmioty.Plugin całkowicie spolszczony.za podłożenie bomby 100 xp za zabicie przeciwnika w zależności d jego poziomu.Maksymalny poziom 200.
Skąd wytrzasnąłem tego moda-na jednym z serwerów i od razu mi się spodobał tyle,że atmosfera na nim była tragiczna dlatego założyłem swój serwer.Czas mapy to 2 minuty,czas c4 35 sekund,początkowa kasa 850,ff off.Na serwerze zainstalowane jest kilka pluginów jak admin esp.Ciekawostką albo raczej musem każdego 4fun są spadochrony dostępne na moim serwerze.Mapy z podstawki i kilka dogranych też raczej znanych fy_pool_day,cpl_mill,cpl_strike,de_kanul,de_westwood_de_tuscan,cs_wiocha,cs_max,awp_circular i perełka-de_predator.Wszystkie mapy dostępne na google.Serwer ma 16 slotów z 1 rezerwacją dla admina.Drodzy graczę będę nad wami czuwał^^.Coś więcej o mnie -Jestem dojrzały(20lat),sporo wolnego czasu poświęcam na csa,ale raczej dla zabawy niz ligi.Moje gg 7448072.Potrzebuję 1 admina do tego serwera,który zajmi się serwerem jak i jego reklamą.
Na serwerze nie będzie mile widziane przeklinanie i obrażanie innych.Serwer stoi w Gdańsku-dobra jakosc bez lagów.
ip:91.200.35.180:27032
nazwa:s+ns e-hooligans 4fun cod skill+1 PL
liczba slotów:16
serwer publiczny
kontakt:gg 7448072
możliwosć grania mixów,sparingów;n