Bez placzu mozesz sobie grac :]
Regulamin działu: Listę dostępnych map znajdziesz na stronie serwera
hahaha jak śmiesz się rejestrować na tym forum ,zmykaj stąd jak najszybciej . Na aztecu byłeś typie odpalony potem wyłaczyłeś i cały czas kikasz czy admin jest haha. Załosny jesteś
A co do tego pana co napisał to na HUDZIE wiem , kto to , i nic od niego narazie nie usłyszałem 
A co do tego pana co napisał to na HUDZIE wiem , kto to , i nic od niego narazie nie usłyszałem 
Mah`er napisał(a):A co do tego pana co napisał to na HUDZIE wiem , kto to , i nic od niego narazie nie usłyszałem
a co chcesz uslyszec? Przepraszam i wiecej nie bede? Moze gdybys kulturalnie napisal uzywajac u@ to admin zareagowal nalezycie, a tak przykules jego uwage krzykiem i dostales sluszna riposte.
Nie robcie sobie jaj, ze komus za takie cos admina zabierzecie heh. Admin musi sam dokladnie obejrzec przed zbanowaniem i takich krzyczaczy, ktorzy domagaja sie zbanowania jest wielu. Puszczaja w koncu nerwy, wiec ja sie reakcji nie dziwie, a wy reagujecie co najmniej smiesznie.
Gdyby rola administratora miala na reksiu 'range' jak niegdys, to zabiegalbym o przywrocenie. Dzis jest inaczej. Sru traktuje ludzi mniej powaznie, co sie przeklada na poziom administrowania. Wplywa na to dezorganizacja, ciagle zmiany. Admin dzis nie wie co moze, a co mu wypada. Nad wszystkim czuwa Pan, od ktorego grymasow zalezy co danego dnia jest poblazane, a co karcone. Moze wywal tych ktorzy nie maja mozgow i nie pastw sie nad nimi. Zrob selekcje i zostaw tych, ktorym ufasz, a nie bedziesz zajmowal sie takimi blahostkami. Kiedys taki temat bylby wysmiany, dzis jest maglowany z wielkim zaangazowaniem. Zalosne
"Wydałem dużo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody. Resztę po prostu zmarnotrawiłem" - George Best.
Dobra. Przyznam sie to ja to napisałem, ale tak jak mekelele napisał puściły mi nerwy. Wiec teraz dcyzja należy do was. Sru może mi admina zostawic, zawiesić, lub zabrac na zawsze, moze to zrobic gdy myśli że jestem rozwydrzonym " bachorem ".
A dlaczego teraz się do tego przyznałem? ponieważ jest kolega ( chyba mogę tak mówic ) który zrozumiał moja sytuacje, a poza tym leev aka Mah'er też nie jest bez winy, bo to on napisał Wy&^rdol tego " tutaj wstawił Nick ", a ja miałem powód aby sie zdenerwować.
A dlaczego teraz się do tego przyznałem? ponieważ jest kolega ( chyba mogę tak mówic ) który zrozumiał moja sytuacje, a poza tym leev aka Mah'er też nie jest bez winy, bo to on napisał Wy&^rdol tego " tutaj wstawił Nick ", a ja miałem powód aby sie zdenerwować.
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
I jak jest? Mi się wydaje że spoko, przynamniej na GT serwer wrócił na miejsce sprzed kryzysu, ostatnimi czasy był tak wysoko 4 miesiące temu
i co da ten vip
wlasnie zaczyna sie okres zimowy w którym zawsze gra więcej ludzi ale na wiosnę znów będą pomysły na zamkniecie tego burdelika
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rozgrzewke dodałem
-- Dodano 28 sie 2014, 2014 21:55 --
okres zimowy nic do tego nie ma, jest koniec wakacji i masa ludzi nie gra wiec jest dobrze
nie wiem kto mial pomysly na zamkniecie na pewno nie ja
-- Dodano 28 sie 2014, 2014 21:55 --
You no napisał(a):wlasnie zaczyna sie okres zimowy w którym zawsze gra więcej ludzi ale na wiosnę znów będą pomysły na zamkniecie tego burdelika
okres zimowy nic do tego nie ma, jest koniec wakacji i masa ludzi nie gra wiec jest dobrze
nie wiem kto mial pomysly na zamkniecie na pewno nie ja
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
REKSIO
przez utolek Pt, 12 lip 2013, 01:55 w Serwery CS |
0 Odpowiedzi 1372 Wyświetlone |
przez utolek
Pt, 12 lip 2013, 01:55 |
|
Reksio company
przez wookiee Cz, 9 cze 2011, 00:55 w Skargi |