Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!

Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp

Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
#14026 przez GZO
Śr, 31 mar 2010, 16:32
Powiem tak, nie wiem dlaczego maja jakieś dziwne końcówki te twoje ss typu 'g' 'p' itp, 2 ss są z tej samej godziny. Niech reszta się wypowie.
#14029 przez hawaj
Śr, 31 mar 2010, 16:53
Co to ma być ? Jedna sciana jest jasniejsza niż wszystkie, a przy bramie cała sciana zielona. Ja bym unbana nie dał
#14039 przez zchiz
Śr, 31 mar 2010, 18:43
Jest taki cheat wyłączający oświetlenie i chyba tutaj mamy przykład tego. Wiecie co macie z nim zrobić? A co do nazw plików to imageshack może je sobie modyfikować do woli
#14042 przez GZO
Śr, 31 mar 2010, 18:59
Też myślałem na początku, że to gamma control ale jakoś za jaskrawo jak na ten program.
#14043 przez hawaj
Śr, 31 mar 2010, 20:00
Ja mam gammeadjuster i 1 raz takie coś widzę żeby miał cała ścianę jakaś sraczkowatą ^^
Nie dawac ub.
#14089 przez Powrót
Cz, 1 kwi 2010, 10:12
HAHAHAHA, ja p...ierdole. Szukacie dziury w całym w tych waszych "cziterach"...
To jest gamma control bo sam używam i też czasem się zdarzy że jedna ściana jest jaśniejsza a druga ciemniejsza a powodem tego jest rzucanie HE koło ściany i staje się taka "sraczkowata"