Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!

Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp

Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
#18622 przez glum
N, 16 maja 2010, 16:09
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.reksio-cs.pl
[AMXBANS] Przyczyna: '"Wrzuc ss na reksio-cs.pl"'
[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:17446549'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.161.31.146'
[AMXBANS] =======================================

[AMXX] ADMIN: zero zrobil Ci screena!
[AMXX] Data: 16/05/2010 - 15:57:28 | Serwer: Reksio[FFA]@ColdGames.pl !
[AMXX] Nick: VERBRAUCHER HINWEIS HARTE TEXTE | IP: 89.161.31.146 SteamID: STEAM_0:1:17446549 | Kraj: Polska

zero wez tam ogarnij... wbijasz raz na tydzien na server i banujesz po 1 akcji...
nie kompetentny admin?
psss... stalem przed smokiem, jesli sadzisz ze mam 16bit na jednym ze ss masz smoka w calej okazalosci :D
32bit kolego, cofnij pamiecia do wczesniejszych screenow ktore mi robiles ;((
naprawde przykro mi ze jeszcze tacy ludzie maja admina, przyjmij swoja porazke z pokora, bo screenowanie kazdego ktory Cie zabije mija sie z celem...

http://www.speedyshare.com/files/224624 ... der_4_.rar[hr]
heh dlugo zero pograles na serwerze :)
wbiles kupiles awp dostales baniaka rzuciles screeny i uciekles...
moze lepiej nie wchodz wogole na serwer, bo ta 1 minuta w tyg na serwerze h*** warta ;?
#18638 przez zero
N, 16 maja 2010, 17:27
ban był zdjety minute po daniu go, wiec nie wiem po co spiny, kur.wa.

boli Cie to ze mam uczelnie, prace, dziewczyne, znajomych i rodzine? Niestety te sprawy sa wazniejsze niz gierki. Boli Cie to ze jestes nolife ? no kurw.a opanuj sie kolego. dalem bana nieslusznego, racja, ale to nie znaczy ze mozesz sie spina.c i mi zarzucac ze prowadze normalne zycie w ktorym rozrywka jest na ostatnim KUR.WA MIEJSCU !
#18642 przez glum
N, 16 maja 2010, 17:36
to zrezygnuj z admina :)
spina jest bo spinales sie kiedys pierwszy!
ale rozumiem ze jest juz wszystko na miejscu![hr]
zdaje sobie sprawe z zycia i tez mam wlasne, wlasne problemy, zmartwienia, zajecia... ale gdy mam czas wolny spedzam go tak jak spedzam:) Ty spedzasz poza domem a ja w domu i zadnego nolife nie ma
#18798 przez glum
Wt, 18 maja 2010, 23:05
kto tu nie ma zycia? moze powiesz ze wiecej gram? patrz na rank steama hawaj i porownaj swoj i moj.. zobacz o ile wiecej grasz :?
#18799 przez hawaj
Wt, 18 maja 2010, 23:11
Nie wiem, ale dość czesto jestem na Twoim osiedlu a Cie w życiu nie widziałem na oczy, zresztą nikt Cie stamtąd nie widzi.
#18801 przez glum
Wt, 18 maja 2010, 23:16
racja hawaj jestem assasinem biegam po blokach i wiode zycie pustelnika...
mam peleryne niewidke i jestem tak maly ze nikt mnie golym okiem nie widzi :D:D
#18803 przez hawaj
Wt, 18 maja 2010, 23:31
No taka prawda, i Ty grasz więcej ode mnie ; ) choć przez 2 tyg mam kilka godzin przegranych więcej, ale Ty się uczysz a ja nie, czyli wychodzi na to że każda wolna chwile spedzasz na csie
#18804 przez glum
Wt, 18 maja 2010, 23:50
bedac w szkole na moim koncie trenuje szwadron delfinow i mi nabijaja rank.
na moim koncie gra moja pani profesor z polaka i niemca, wykladowca z psychologii, psychiatrii i uzaleznien, po nocy gra moja kosmetyczka, moj szef i koledzy z kolka rozancowego:)[hr]
co to za polska moda wjazdu w czyjes zycie :D
pewnie z jakiejs polskiej piosenki hiphopowej wylapany tekst i przekaz :D
#18806 przez glum
Wt, 18 maja 2010, 23:58
teraz niemoge bo gra moja kosmetyczka :)) tak czytasz posty, a wiec jeszcze raz: "po nocy gra moja kosmetyczka"

z takimi sluchawkami moglbym spac :D:D
#18821 przez GrAbErO
Śr, 19 maja 2010, 16:24
glum napisał(a):to zrezygnuj z admina :)
spina jest bo spinales sie kiedys pierwszy!
ale rozumiem ze jest juz wszystko na miejscu![hr]
zdaje sobie sprawe z zycia i tez mam wlasne, wlasne problemy, zmartwienia, zajecia... ale gdy mam czas wolny spedzam go tak jak spedzam:) Ty spedzasz poza domem a ja w domu i zadnego nolife nie ma

Ty moim zdainem nie powiniens sie wogle odzywac.. Do "Zero" piszesz zrezygnuj adminuje 0 skarg wobec niego. Nie jego wina ze chce sobie poruchac a nie tak jak ty konia zwalic.... (oczywiscie sorry za słowa poniosło mnie;d) albo kolegow nie masz(kolezanek) i niigdzie nie wychodzisz wiec wiesz;p

Co do bana;p po prostu typ dobrze gra, ale dostal wrecz natychmiast UB wiec ;p wielkiej krzywdy nie bylo.
#18836 przez ulan_32
Śr, 19 maja 2010, 18:18
grabero autorami wiekszosci skarg są debile ,którzy screeny wrzucaj do działu skargi za miast do tego działu, więc na ilość skarg nie patrz lecz na stosunek banów za czity( na zawsze) do ilości pomyłek:)
,moim zdaniem ta miara jest lepsza