MAXXX napisał(a):nie chce mi sie z Toba dyskutowac , wroc jak pograsz kilka latek i pocwiczysz EMA
Jak Ci się nie chce to po co piszesz. Śmiem również twierdzić z dużą dozą pewności, że gram dłużej niż Ty.
Ub oczywiście się należy.
[hr]
ulan_32 napisał(a):ss'y czyste są , sam napisałeś , że za ścianą był koleś:), czy to takie trudne do zrozumienia, człowiek z IQ poniżej 70 nawet to rozumie!
nigdy nie widziałem w takiej sytuacji aby reszta ss'ów coś udowadniała.
max cały czas był skierowany w jedną stronę , za ścianą stał gościu więc pierwszy ss jest najważniejszy, ponieważ nie widziałem aby jakiś gracz podczas robienia ss'ów włączył wh na przykład po z robionym 2 ss'ie, cziterzy zazwyczaj podczas robiennia ss'ów wyłączają wh nie włączają!
Po pierwsze swoje "wjazdy" zachowaj dla kolegów z gimnazjum.
Po drugie pisałem w przypadku ogólnym na temat ss (jeden może być lepiej przerobione, drugi gorzej więc ten pierwszy o niczym nie świadczy), więc znów pudło.
Po trzecie jak masz do mnie jakiś problem to pisz na pw, a nie tu sie uzewnętrzniasz.
Po czwarte bany był mój więc wara od niego. [hr]
ulan_32 napisał(a):a i nie spamuje, ty swoimi marnymi postami chcąc udowodnić coś się nie wydarzyło
W którym miejscu coś udowadniam ? Poddałem wątpliwości jeden SS i czekałem na opinie innych (bynajmniej nie Twoją, bo Ty już swoje napisałeś), więc po raz kolejny przestań do mnie pisać proszę.
Już rozumiem.
Kod: Zaznacz całyMAXXX
IP: 83.2.102.39 [więcej]
ulan_32
IP: 83.20.102.59 [więcej]