Witam
piszę to w tym dziale ponieważ nie znalazłem zakładki odnośnie odwołania się od bana.
Wczoraj grałem chwilę na waszym serwerze- było git ale wchodząc przed chwilą na serwer musiałem aż zacząć przecierać oczy z niedowierzania.
Dostałem perma za niby "ucieczke w trakcie ss" :o BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!!!
Jeśli byłyby robione mi jakiekolwiek ss`y to miałbym chociaż jeden zrzut ekranu w csstrike, ale nie ma nic.
Nawet jeśli owa ucieczka była- to na pewno nie zrobiłem tego umyślnie, różne przypadki chodzą po ludziach- może akurat miałem taki nie fart, że akurat w tym momencie znudził mi się cs :/
Prosiłbym o rozważenie zdjęcia bana, bo chętnie bym was jeszcze pokarał
Dodaje wycinek z konsoli i link do bansa.
http://bany.reksio-cs.pl/ban_details.php?bid=1372
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : ~nh2.
[AMXBANS] Przyczyna : ' ucieczka przy SS '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 607273759 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' '
[AMXBANS] =======================================
piszę to w tym dziale ponieważ nie znalazłem zakładki odnośnie odwołania się od bana.
Wczoraj grałem chwilę na waszym serwerze- było git ale wchodząc przed chwilą na serwer musiałem aż zacząć przecierać oczy z niedowierzania.
Dostałem perma za niby "ucieczke w trakcie ss" :o BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ!!!!!
Jeśli byłyby robione mi jakiekolwiek ss`y to miałbym chociaż jeden zrzut ekranu w csstrike, ale nie ma nic.
Nawet jeśli owa ucieczka była- to na pewno nie zrobiłem tego umyślnie, różne przypadki chodzą po ludziach- może akurat miałem taki nie fart, że akurat w tym momencie znudził mi się cs :/
Prosiłbym o rozważenie zdjęcia bana, bo chętnie bym was jeszcze pokarał

Dodaje wycinek z konsoli i link do bansa.
http://bany.reksio-cs.pl/ban_details.php?bid=1372
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : ~nh2.
[AMXBANS] Przyczyna : ' ucieczka przy SS '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 607273759 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' '
[AMXBANS] =======================================