Ja też nikogo nie bronie, ale strasznie irytują mnie wypowiedzi typu "Ośmieszacie się" "Niekompetentni" itp...
Nie wiem po co ta agresja - Administracja stara się zweryfikować autentyczność screenów, gdyż nigdy wcześniej nie spotkała się z podobnym przypadkiem. Ja uważam, że w dzisiejszym, jakże złym Świecie, trzeba z góry zakładać, że człowiek to oszust - oczywiście nie mówię, że w tym przypadku Ty nim jesteś.
Czysto z psychologicznego punktu widzenia, masz coś na sumieniu, skoro tak nerwowo się zachowujesz - Udajesz jakiegoś lepszego, starając pokazać swoją wyższość nad administracją. Takie "Ę i Ą" o niczym. Uszanujmy to, że ktoś poświęca swój czas po to, by nam wszystkim grało się lepiej.
Wg mnie to ogromny plus, że na ławach zasiadają ludzie, którzy analizują wszystko i wychwytują ludzi złych, którzy chcą zabijać wykorzystując niedozwolone oprogramowanie...Bo co jak co, ale tego adminom reksia odebrać nie można (inna sprawa, że są zbyt łaskawi na niektóre zachowania, ale to inny temat).
Nie chcę nikogo oskarżać, jednak patrząc na typowe zachowanie człowieka winnego, śmiem wątpić, że coś tu nie gra...
jednak jak to się zakończy?...dowiemy się prawdopodobnie już niebawem - sam jestem ciekaw.
P.S Twoja specyfikacja komputera nie jest taka zła, nie wiem co chcesz uzyskać tym argumentem, bo w 1.6 ludzie biegali z różnymi specyfikami, jeszcze jak takie procki były warte fortunę i mało kto mógł na to sobie pozwolić.