zaden admin nieruszyl dupy wiec ja sie poswiecilem ;P
typ wh nie ma ale doszukalem sie wczoraj aima
)
przenosi jego celownik na drugiego gracza bez tzn jezdzenia...
demko jest z calej mapy wiec trzeba poswiecic na to 20minut
w kazdej akcji mozna sie przyjrzec i zobaczyc zbindowanego aima
tutaj nie zobaczymy tzn trzesienia celownika.
akcja gdy wybiegnie 1 przeciwnik widzimy lag i wszystkie kule leca w przeciwnika prosto w brzuch...
akcja gdy wybiega 2 lub wiecej przeciwnikow zauwazamy przeskakiwanie miedzy nimi bez przejscia myszka- aim 100%
akcja gdy wybiegnie przeciwnik a nasz podejrzany trzyma celownik nisko mozna zobaczyc przeskok na jego brzuch bez przesuniecia myszka... do tego dochodza lagi- jesli nie widzicie nic polecam zwolnione tempo.
akcji jest tam co nie miara!
z tego co pamietam perfidnych akcji jest tam tak duzo ze wybuchnalem smiechem myslac jak admin tego niezauwazyl
P
niechce mi sie siedziec przy jakis nonsteamie i wypisywac wszystkie akcje z czasem i komentarzem...
o takie rzeczy proszony jestem w bardziej znaczacych sprawach
tak czy siak admin musi obejrzec demko w calosci i zbanowac ow gracza (zostal zbanowany ale moze miec neo)
mozna go spokojnie zbanowac za chaczenie celownika przy strzale tzn lag shot...
naprawde tam jest tyle perfidnych akcji ze mozna sie zalamac na tym czlowieku :>
psss jesli widzicie typa z aimem nagrywajcie demko nawet 15 sekundowe, bo banujac z ss moze sie wykrecic, wstawic czyste lub sie przyprzec i kombinowac
jest demko jest jasny temat dla admina i dla podejrzanego
http://www.speedyshare.com/files/224635 ... nferno.dem[hr]
lapanka zrealizowana przeze mnie i kiche
i dla niego wielkie podziekowania 
typ wh nie ma ale doszukalem sie wczoraj aima
)
przenosi jego celownik na drugiego gracza bez tzn jezdzenia...
demko jest z calej mapy wiec trzeba poswiecic na to 20minut
w kazdej akcji mozna sie przyjrzec i zobaczyc zbindowanego aima
tutaj nie zobaczymy tzn trzesienia celownika.
akcja gdy wybiegnie 1 przeciwnik widzimy lag i wszystkie kule leca w przeciwnika prosto w brzuch...
akcja gdy wybiega 2 lub wiecej przeciwnikow zauwazamy przeskakiwanie miedzy nimi bez przejscia myszka- aim 100%
akcja gdy wybiegnie przeciwnik a nasz podejrzany trzyma celownik nisko mozna zobaczyc przeskok na jego brzuch bez przesuniecia myszka... do tego dochodza lagi- jesli nie widzicie nic polecam zwolnione tempo.
akcji jest tam co nie miara!
z tego co pamietam perfidnych akcji jest tam tak duzo ze wybuchnalem smiechem myslac jak admin tego niezauwazyl
P
niechce mi sie siedziec przy jakis nonsteamie i wypisywac wszystkie akcje z czasem i komentarzem...
o takie rzeczy proszony jestem w bardziej znaczacych sprawach
tak czy siak admin musi obejrzec demko w calosci i zbanowac ow gracza (zostal zbanowany ale moze miec neo)
mozna go spokojnie zbanowac za chaczenie celownika przy strzale tzn lag shot...
naprawde tam jest tyle perfidnych akcji ze mozna sie zalamac na tym czlowieku :>
psss jesli widzicie typa z aimem nagrywajcie demko nawet 15 sekundowe, bo banujac z ss moze sie wykrecic, wstawic czyste lub sie przyprzec i kombinowac
jest demko jest jasny temat dla admina i dla podejrzanego
http://www.speedyshare.com/files/224635 ... nferno.dem[hr]
lapanka zrealizowana przeze mnie i kiche
i dla niego wielkie podziekowania 

Glum dobra robota ! dalbym Ci tu jakas reputacje jakby sie dalo