Ulanek najlepszy adminek na reksiu :** po pierwsze ty zacząłeś po tym jak pisałem z kolega Ty mi odpisałeś wiec ja napisałem ze Ciebie nie pytam za co dostałem kicka... i Ty jeszcze coś mówisz mi o moim zachowaniu?? Masz adma szczylu i tu kozaka zgrywasz?? Po 2 "adminku" z tego co wiem nie ma banow stałych za przezwiska a po 3 twój kolega pierwszy mnie obraził, a po 4 jak może być adminem ktoś kto nie rozpoznaje wh?? pytam się jak?? jakie miałeś podstawy d tego ze mam wh?? to ze staty dobre i nieznany nick?? może od razu banuj ludzi którzy wejdą na serwer będziesz miał najlepsze statystyki w łapaniu "czituchow" i mam nadzieje że ładne arcydzieło bo się postarałem. LOFFFCIAM I POZDRAWIAM CALUSKIII ;**** a enron skończ gadkę bo tez widzę jesteś git ;]
Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Etowy89 czy w moich postach gdziekolwiek odniosłem się do Ciebie, lub powodu banów ? Nie ? To daruj sobie głupie komentarze.
enron ten post zupelnie ciebie nie dotyczy wiec po co robisz problemy??
Etowy89 napisał(a): a enron skończ gadkę bo tez widzę jesteś git ;]
A to niby do kogo ?
ahh u Mr enrona to normalka.Zrobić zamęt.

enron napisał(a):Etowy89 napisał(a): a enron skończ gadkę bo tez widzę jesteś git ;]
A to niby do kogo ?
Chodzi mi głownie o posty dotyczące tematu nie było cie na serwerze a masz oczywiście problem nie z tym ze ulan dal bana bez podstaw tylko dlatego ze nie tu ten temat jesteś moderatorem?? moderator sam powinien zajmować się takimi sprawami...
Poczytaj dokładniej, bo widać słabo u Ciebie z rozumieniem słowa pisanego.
etowy wyluzuj , bo ci żyłka pęknie i jeszcze wylew złapiesz!!!
gracz o nicku b3 nie jest moim kumplem:) i nie ubiegam się o wirtualnych kumpli!!!
ty i gracz b3 otrzymaliście równe bany po 5 minut, niestety ban dla gracza b3 nie zadziałał próbowałem dwa razy ale nie skutkowałem , następnie ty wszedłeś na nicku ulom_32 obrażając mnie słownie i jeszcze zastraszałeś mnie , że stracę admina:)
Niestety ten serwer w tych sprawach aktualnie jest sprawniejszy, bo pamiętam jak niektórzy admini bali się dawać bany.
A co do banych każdy ma prawo do pomyłki w obliczeniach statycznych wyniki mogą odbiegać od średniej maks 5% , więc zapewniam jakbyś policzył moje bany za wh'a aimy , mh itp. to byś zauważył , że moje pomyłki nie dochodzą nawet do 3%
Twoja postawa na forum sama świadczy o tobie , że nie potrafisz się zachować, a perm poleciał tak jak bany na 5 min itp ponieważ miałeś dobrego znajomego w śród adminów , który cię odbanował.
Gdybyś się zachowywał przynajmniej jak gramjajami to byś zasługiwał bana nawet na ten tydzień:)
jeszcze jednego - jeżeli chesz miec poparcie wśród adminów , próbując z kompromitować jednego to proponuje nie obrażać innych , którzy nie przyznają tobie racji!!!
gracz o nicku b3 nie jest moim kumplem:) i nie ubiegam się o wirtualnych kumpli!!!
ty i gracz b3 otrzymaliście równe bany po 5 minut, niestety ban dla gracza b3 nie zadziałał próbowałem dwa razy ale nie skutkowałem , następnie ty wszedłeś na nicku ulom_32 obrażając mnie słownie i jeszcze zastraszałeś mnie , że stracę admina:)
Niestety ten serwer w tych sprawach aktualnie jest sprawniejszy, bo pamiętam jak niektórzy admini bali się dawać bany.
A co do banych każdy ma prawo do pomyłki w obliczeniach statycznych wyniki mogą odbiegać od średniej maks 5% , więc zapewniam jakbyś policzył moje bany za wh'a aimy , mh itp. to byś zauważył , że moje pomyłki nie dochodzą nawet do 3%
Twoja postawa na forum sama świadczy o tobie , że nie potrafisz się zachować, a perm poleciał tak jak bany na 5 min itp ponieważ miałeś dobrego znajomego w śród adminów , który cię odbanował.
Gdybyś się zachowywał przynajmniej jak gramjajami to byś zasługiwał bana nawet na ten tydzień:)
jeszcze jednego - jeżeli chesz miec poparcie wśród adminów , próbując z kompromitować jednego to proponuje nie obrażać innych , którzy nie przyznają tobie racji!!!
Od kiedy ulan za obraze daje się bana na 28 dni, sam naginasz reguły
nie trza było zastraszać ,że stracę adma:(
czlowieku czy ja napisalem ze stacisz adma??? napisalem jedynie ze takie gowno jak ty nie bedzie mnie banowalo jakja mialem adma na reksiu ty ssales cycka u matki wiec nie pierdziel teraz ze napisalem ze stracisz adma a ban dla b3 nie polecial malo tego jeszcze ci mowil ze znowu wszedlem na serwer poczym banowales mnie a on dalej gral ;/ nie przecze ze pojechalem po nim ale tylko dlatego ze pojechal po mnie ale oczywiscie ty jak zwykle udowodniles ze jestes elo i dales mi bana wchodzilem 4 razy i dalej gral b3 a ty twierdzisz ze chciales dac mu bana prosze cie... dla mnie osoiescie nie wiem jak dla innych ale jestes ostatnia osoba ktora moze miec admina na serwerze pod nazwa reksio ;/[hr]
zreszta sama reputacja i to jak sie odnosza do ciebie ludzie na serwerze swiadczy o tym jakim jestes adminem ktos cos powie ban ktos za dobrze gra ban masz zly humor ban mama nie zrobila obiadu ban ;/[hr]
jak podlicze w przeciagu ilu dni?? bo byla sytyuacja ze dostalem od ciebie w 2 dni 2 bany z ss na rznych nickach ;/
zreszta sama reputacja i to jak sie odnosza do ciebie ludzie na serwerze swiadczy o tym jakim jestes adminem ktos cos powie ban ktos za dobrze gra ban masz zly humor ban mama nie zrobila obiadu ban ;/[hr]
ulan_32 napisał(a):etowy wyluzuj , bo ci żyłka pęknie i jeszcze wylew złapiesz!!!
jak podlicze w przeciagu ilu dni?? bo byla sytyuacja ze dostalem od ciebie w 2 dni 2 bany z ss na rznych nickach ;/
Wrzuciłem screeny dostalem ub mimo tego ulan dalej mnie banuje na tydzien... To jest normalne?? "Admin" tak sie zachowuje ile ty masz lat 15?16?? nawetglos maz jakbys byl bez jajek ;/ i to jest zalosne jakie dajesz powody banow ;/ jak mozesz napisac zebym poprosil swojego chlopaka o ub?? ub dostaje od polowy adminow na reksiu ;/ ale Ty tym tekstem ez chyba zaslugujesz na bana na tydzien/ Obraziles admina od gejow.. nie uwazasz ze zaslugujesz na bana?? oczywsce ze nie bo jestes najlepszym adminem na reksiu
Wszyscy Cie kochaja nawet ja bym cie pokochal jak bym stanal za toba ;]
Wszyscy Cie kochaja nawet ja bym cie pokochal jak bym stanal za toba ;]| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
SS Eternia ;]
przez Etowy89 N, 11 sie 2013, 23:40 w Screeny |
3 Odpowiedzi 419 Wyświetlone |
przez Krak84
Pn, 12 sie 2013, 00:48 |
|
SS Eternia
przez Etowy89 So, 23 lut 2013, 16:02 w Screeny |
3 Odpowiedzi 445 Wyświetlone |
przez keLsiak
So, 23 lut 2013, 18:46 |
|
Eternia ss dla SZANOWNEGO PANA ADMINA SIKORAA
przez Etowy So, 8 gru 2012, 18:45 w Screeny |
1 Odpowiedzi 734 Wyświetlone |
przez sikor
N, 9 gru 2012, 10:42 |
|
ssy dla Mefisto dales mi ssy to wysylam . i nie oszukuje ...
przez unckown199 N, 17 sty 2016, 18:21 w Screeny |
1 Odpowiedzi 1124 Wyświetlone |
przez puszek
N, 17 sty 2016, 22:20 |
|
Ssy Srudek.! xD daje już drugi raz ssy,i ostatni
przez srudekbdg N, 17 cze 2012, 13:58 w Screeny |
3 Odpowiedzi 1521 Wyświetlone |
przez enron
N, 17 cze 2012, 15:35 |
|
SSy