Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Dobra poszukam i wrzuce te 2 jezeli moze to cos zmienic
podalem juz duzo argumentow ktore zasadniaja ze bylem czysty
[hr]
screeny-de_aztec0016.bmp
screeny-de_aztec0015.bmp
Nie zebym sie z kims klucil Grabero ale popelniles blad tym razem no ale kazdy popelnia czasami bledy nie zrozum tego zle bo nie jestem napinaczem poprostu nigdy nie gralem na syfie a na Reksie gram dlugo i poprostu serwer jest zbyt dobry zebym rezygnowal [hr]
No i Skaner wyjasnila sie sprawa tego twojego WH widac na jednym z tych 2 screenow ze postac lezy przed slupkiem
podalem juz duzo argumentow ktore zasadniaja ze bylem czysty
[hr]
screeny-de_aztec0016.bmp
screeny-de_aztec0015.bmp
Nie zebym sie z kims klucil Grabero ale popelniles blad tym razem no ale kazdy popelnia czasami bledy nie zrozum tego zle bo nie jestem napinaczem poprostu nigdy nie gralem na syfie a na Reksie gram dlugo i poprostu serwer jest zbyt dobry zebym rezygnowal [hr]
No i Skaner wyjasnila sie sprawa tego twojego WH widac na jednym z tych 2 screenow ze postac lezy przed slupkiem
no rzeczywiście, mój błąd, ssy czyste, ale i tak dla mnie typek odpalony, widziałem jak grał a poza tym 2 screeny wrzucił ze 20h od bana to mógł je ładnie sobie w photoshopie zamazać, date modyfikacji też bardzo łatwo zmienić, szkoda że demka nie ma.