Aby wszystko było zrozumiałe, muszę przybliżyć pewną sprawę.
Mam takiego kochanego laptopa, że w 90 procentach jak gram na steam, głos mi się pieprzy i nic nie słyszę.
Czasami słyszę tylko to co mówią inni na serwerze.
Na drugim laptopie, wszystko mi świetnie działa, tam gram na steam, aczkolwiek ciężko na niego czasami siąść, ponieważ zazwyczaj jest zajęty.
Tak więc zdarza się ostatnio często że gram na NS. Bo jak dobrze wiecie... Bez głosu nie da rady w csa grać.
Dla niektórych oczywiste jest, że ktoś kto gra tak jak ja (7 lat doświadczenia) i ma non steam = cziter bez skrupułów.
Admini na reksiu,albo jeden admin, jest właśnie taki
Myśli identycznie.
Dla niego: masz skila i masz non steam = wiedz że coś się dzieje
I od razu leci ban
Tutaj jest szkopuł, dwa razy byłem banowany na ns, oczywiste jest że moge ponownie wchodzić, IP mi się zmienia.
Ale nie dążę do takich zabaw, mam inne serweryy i moge sobie grać.
Chce tylko aby niektórzy nauczyli się spełniać swoje kompetencje należycie,a nie robić coś totalnie źle.
Rozumiem, zostałem zbanowany na ns bo dobrze grałem, miałem ssy i wszystko w porządku, zdarza się pomyłka, można gościa zbanować.
Ale nie rozumiem tego... Zostałem dzisiaj zbanowany, jakieś 30 minut temu na reksiu na steamie (udało mi się wykraść kompa siostrze) i nawet nie miałem zrobionych ssów...
Śmieszne mi się to wydało...
Bo mogłoby się okazać że ten co grał na ns to był zupełnie inny gość.
Nawet mnie nei sprawdził dzisiaj Pan ADMIN, od razu zbanował, chyba nie zobaczył że jestem na steam...
Śmieszne?
Może błąd, może nie... Moze mnie nie lubi ;p A ja przecież kocham każdego!!!
No ale cóż...
Zostałem zbanowany i ku mojemu zdziwieniu, nie ma ssów w folderze
I jak teraz udowodnić swoją niewinność?
Może zagramy mixa?
Mam mirca, możemy coś ciupnąć z adminami reksia
Mam dużo serwerów, jak już powiedziałem, ale jakoś czuje sentyment do reksia... Dużo fajnych ludzi się przez niego przewija.
Ja chyba też jakiś straszny nie jestem i sporo ludziów mnie darzy jakąś tam sympatią ;p
Chcecie sobie psuć na serwerze dobre zdanie?
Chcecie żeby reksio był uwazany za zwykły serwer ffa dzieci Neo?
Myślę że na to nie zasługuje ten serwer
-- Dodano 19 lip 2011, o 19:23 --
Nazwa steam: kaniec11
No Swear" 451 STEAM_0:0:24252215
-- Dodano 19 lip 2011, o 19:38 --
Aaaaa jeszcze jedno...
Mam te ssy np z non steam z inferno.
Moge je wstawić, żaden problem, żeby nie było że na ns czitowałem
Pozdrawiam
Mam takiego kochanego laptopa, że w 90 procentach jak gram na steam, głos mi się pieprzy i nic nie słyszę.
Czasami słyszę tylko to co mówią inni na serwerze.
Na drugim laptopie, wszystko mi świetnie działa, tam gram na steam, aczkolwiek ciężko na niego czasami siąść, ponieważ zazwyczaj jest zajęty.
Tak więc zdarza się ostatnio często że gram na NS. Bo jak dobrze wiecie... Bez głosu nie da rady w csa grać.
Dla niektórych oczywiste jest, że ktoś kto gra tak jak ja (7 lat doświadczenia) i ma non steam = cziter bez skrupułów.
Admini na reksiu,albo jeden admin, jest właśnie taki
Myśli identycznie.Dla niego: masz skila i masz non steam = wiedz że coś się dzieje
I od razu leci ban

Tutaj jest szkopuł, dwa razy byłem banowany na ns, oczywiste jest że moge ponownie wchodzić, IP mi się zmienia.
Ale nie dążę do takich zabaw, mam inne serweryy i moge sobie grać.
Chce tylko aby niektórzy nauczyli się spełniać swoje kompetencje należycie,a nie robić coś totalnie źle.
Rozumiem, zostałem zbanowany na ns bo dobrze grałem, miałem ssy i wszystko w porządku, zdarza się pomyłka, można gościa zbanować.
Ale nie rozumiem tego... Zostałem dzisiaj zbanowany, jakieś 30 minut temu na reksiu na steamie (udało mi się wykraść kompa siostrze) i nawet nie miałem zrobionych ssów...
Śmieszne mi się to wydało...
Bo mogłoby się okazać że ten co grał na ns to był zupełnie inny gość.
Nawet mnie nei sprawdził dzisiaj Pan ADMIN, od razu zbanował, chyba nie zobaczył że jestem na steam...
Śmieszne?
Może błąd, może nie... Moze mnie nie lubi ;p A ja przecież kocham każdego!!!
No ale cóż...
Zostałem zbanowany i ku mojemu zdziwieniu, nie ma ssów w folderze

I jak teraz udowodnić swoją niewinność?
Może zagramy mixa?
Mam mirca, możemy coś ciupnąć z adminami reksia

Mam dużo serwerów, jak już powiedziałem, ale jakoś czuje sentyment do reksia... Dużo fajnych ludzi się przez niego przewija.
Ja chyba też jakiś straszny nie jestem i sporo ludziów mnie darzy jakąś tam sympatią ;p
Chcecie sobie psuć na serwerze dobre zdanie?
Chcecie żeby reksio był uwazany za zwykły serwer ffa dzieci Neo?

Myślę że na to nie zasługuje ten serwer

-- Dodano 19 lip 2011, o 19:23 --
Nazwa steam: kaniec11
No Swear" 451 STEAM_0:0:24252215
-- Dodano 19 lip 2011, o 19:38 --
Aaaaa jeszcze jedno...
Mam te ssy np z non steam z inferno.
Moge je wstawić, żaden problem, żeby nie było że na ns czitowałem

Pozdrawiam