Ile grasz w cs-ładnych 5 lat
Nick- Mr. Amb(r)ozja
Ile grasz na Reksiu- od Maja
Jak dobrze znasz amxx- Bardzo dobrze
Dlaczego Ty?- Jak juz wczesniej pisalem wiem ze nadaje sie na role admina bywam czesto na serwerze i wyczuje czita z odległosci
posiadam kulturalne zachowanie i dopilnuje by na serwie tez panowala kultura :*
SteamID- STEAM_0:0:35220558
Wiek- 20
Link do 3 reklam na forach(i mi kurfa nie pomijac tego punku!- reklamuje serwer na steam zapraszam znajomych oraz ip wysylam kumplom na gadu gadu to lepsze niz wklejanie reklam na forach ktorego i tak nikt nie czyta i jeszcze mnie za to banuja
xd a jezeli bedzie wam zalezalo tak na tych reklamach na forum to nie ma problemu da sie zrobic 
O sobie- Wesoły chłopak który lubi atmosfere na reksiu
czesto mnie widujecie na serwerze i zadnych skarg na mnie nie bylo i nie bedzie
prosze o pozytywne rozpatrzenie posta
pozdro
Nick- Mr. Amb(r)ozja
Ile grasz na Reksiu- od Maja
Jak dobrze znasz amxx- Bardzo dobrze

Dlaczego Ty?- Jak juz wczesniej pisalem wiem ze nadaje sie na role admina bywam czesto na serwerze i wyczuje czita z odległosci
posiadam kulturalne zachowanie i dopilnuje by na serwie tez panowala kultura :*SteamID- STEAM_0:0:35220558
Wiek- 20
Link do 3 reklam na forach(i mi kurfa nie pomijac tego punku!- reklamuje serwer na steam zapraszam znajomych oraz ip wysylam kumplom na gadu gadu to lepsze niz wklejanie reklam na forach ktorego i tak nikt nie czyta i jeszcze mnie za to banuja
xd a jezeli bedzie wam zalezalo tak na tych reklamach na forum to nie ma problemu da sie zrobic 
O sobie- Wesoły chłopak który lubi atmosfere na reksiu
czesto mnie widujecie na serwerze i zadnych skarg na mnie nie bylo i nie bedzie
prosze o pozytywne rozpatrzenie posta
pozdro