Ile grasz w cs- 4 lata 
Nick- maly, ale wariat.
Ile grasz na Reksiu- dosyć nawet, wcześniej grałem na nicku "oOo" może ktoś kojarzy
Doświadczenie w adminowaniu(jeśli brak nie pisz nic)- Duże, miałem kiedyś swoją sieć serwerów
ogarniam amx 
Dlaczego Ty?-Chcę wam pomóc w solidnym prowadzeniu serwera, bedę się starał aby na serwerze grać uczćiwie, będę oddany graczom, każdą ich uwagę przemyślę, no i cóż mogę powiedzieć.. Na serwerze gram dosyć długo tylko grałem pod innym nickiem "oOo" . Na forum prawie cały czas jestem , bardzo mili ludzie tutaj są.. no i co.. Decyzja należy do was..
Powiem wam tak, będę pilnował pożądku na serwerze, bede wprowadzał milszą atfosmerę niż do tej pory to robiłem, i poprostu będe robił to z dużym zaangażowaniem .
SteamID- Podam tylko Head Adminowi
Wiek- 18 w październiku.
O sobie- Mam na imię Kamil, gram na perkusji i w wolnym czasie gram w cs-a
Widzę że macie serwer na pukawce, mam tam parę zł , mogę was wspomóc
Aktywność na forum poprawię
Pozdrawiam.

Nick- maly, ale wariat.
Ile grasz na Reksiu- dosyć nawet, wcześniej grałem na nicku "oOo" może ktoś kojarzy

Doświadczenie w adminowaniu(jeśli brak nie pisz nic)- Duże, miałem kiedyś swoją sieć serwerów
ogarniam amx 
Dlaczego Ty?-Chcę wam pomóc w solidnym prowadzeniu serwera, bedę się starał aby na serwerze grać uczćiwie, będę oddany graczom, każdą ich uwagę przemyślę, no i cóż mogę powiedzieć.. Na serwerze gram dosyć długo tylko grałem pod innym nickiem "oOo" . Na forum prawie cały czas jestem , bardzo mili ludzie tutaj są.. no i co.. Decyzja należy do was..
Powiem wam tak, będę pilnował pożądku na serwerze, bede wprowadzał milszą atfosmerę niż do tej pory to robiłem, i poprostu będe robił to z dużym zaangażowaniem .SteamID- Podam tylko Head Adminowi
Wiek- 18 w październiku.
O sobie- Mam na imię Kamil, gram na perkusji i w wolnym czasie gram w cs-a
Widzę że macie serwer na pukawce, mam tam parę zł , mogę was wspomóc
Aktywność na forum poprawię
Pozdrawiam.