albo wcześniej albo później
W ogóle to ilu osobowy skład? 5 tak?
Leev, ja bym chciał z Tobą. W moim składzie jest jeszcze Mefisto.
Leev, ja bym chciał z Tobą. W moim składzie jest jeszcze Mefisto.
To podajcie jakiś dokładny termin, bo jak najwyraźniej widze to teraz to nie wypali
A 5, 6, 7 marca? wtedy się wszystkim ferie kończą?
A 5, 6, 7 marca? wtedy się wszystkim ferie kończą?
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
timetodie napisał(a):Ns są mile widziane w tym turnieju ?Jak tak to z chęcią mogę pyknąć.
Tak
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
Tak się przyglądam temu z boku i widzę że z pomysłu na jeden mecz urodził się pomysł na turniej. Grzywa, nie wiem jakie masz doświadczenie w organizowaniu czegokolwiek ale wygląda to dosyć chaotycznie. Na samym początku powinieneś określić czas zapisów, na przykład miesiąc czyli do 07.03. Określić na jakich zasadach będą rozgrywane mecze. Dogadać się ze Sru aby dodał jakieś info na serwerze.
Na jakiej zasadzie ma być ten turniej, każdy z każdym czy może grupy? Licząc, że zgłosi się 8 drużyn, to trudno będzie Ci zebrać 40 osób w 3 dni aby rozegrały swoje mecze. Moim zdaniem lepiej by było gdyby ustalić jakiś terminarz, i na każdy mecz dać drużyną tydzień aby dogadały się miedzy sobą co do dnia i godziny, wiem że w ten sposób turniej rozciągnie się w czasie, ale łatwiej będzie się dogadać drużynom. Regulamin też powinien regulować więcej rzeczy, co jest dozwolone a co nie. Osoby które nie mają drużyny mogą też pisać do Ciebie, i ze zgłoszonych osób wylosujesz drużyny.
Najlepiej chyba by było, gdybyś założył nowy temat z informacjami o turnieju a tu zostawił temat do dyskusji. Prześledź sobie temat o poprzednim turnieju, może podłapiesz jakieś rozwiązania czy unikniesz błędów które wtedy były popełnione.
Na jakiej zasadzie ma być ten turniej, każdy z każdym czy może grupy? Licząc, że zgłosi się 8 drużyn, to trudno będzie Ci zebrać 40 osób w 3 dni aby rozegrały swoje mecze. Moim zdaniem lepiej by było gdyby ustalić jakiś terminarz, i na każdy mecz dać drużyną tydzień aby dogadały się miedzy sobą co do dnia i godziny, wiem że w ten sposób turniej rozciągnie się w czasie, ale łatwiej będzie się dogadać drużynom. Regulamin też powinien regulować więcej rzeczy, co jest dozwolone a co nie. Osoby które nie mają drużyny mogą też pisać do Ciebie, i ze zgłoszonych osób wylosujesz drużyny.
Najlepiej chyba by było, gdybyś założył nowy temat z informacjami o turnieju a tu zostawił temat do dyskusji. Prześledź sobie temat o poprzednim turnieju, może podłapiesz jakieś rozwiązania czy unikniesz błędów które wtedy były popełnione.
Reksiowy Lewak
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
SwietejPam napisał(a):Osoby które nie mają drużyny mogą też pisać do Ciebie, i ze zgłoszonych osób wylosujesz drużyny.
Kaczuś pisał ze te osoby które nie mają drużyny się zbiorą w jedną
A co do terminu
SwietejPam napisał(a):Na samym początku powinieneś określić czas zapisów, na przykład miesiąc czyli do 07.03
Jest czas do póki drużyny się nie połączą, ale nie będe też długo czekał więc Macie czas do 07.03.14r tak jak napisałeś
Nam brakuje jednej osoby, póki co jesteśmy: Mefisto, Leev, Show i Ja - ktoś by się dołączył do nas?
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Zapisy
przez Czarus Śr, 24 mar 2010, 16:40 w Kosz |
2 Odpowiedzi 1210 Wyświetlone |
przez Czarus
Śr, 24 mar 2010, 17:31 |
|
1-Zapisy na mecz: Admini vs Gracze
1, 2, 3, 4, 5 przez AiR_NiKe Cz, 20 paź 2011, 18:45 w Propozycje |
62 Odpowiedzi 8394 Wyświetlone |
przez hsuhsuhsu
Wt, 6 gru 2011, 20:17 |
|
#2 Edycja ligi 5on5 STEAM uStrzeleni.pl Zapisy Otwarte!
przez selecT Pt, 25 lut 2011, 16:44 w Serwery CS |
0 Odpowiedzi 970 Wyświetlone |
przez selecT
Pt, 25 lut 2011, 16:44 |
|
Zapisy drużyn [16/16]
1, 2 przez luk. Pn, 22 mar 2010, 17:37 w Kosz |
19 Odpowiedzi 4838 Wyświetlone |
przez Sru
Cz, 8 kwi 2010, 14:24 |