Podsumowując na razie jest około 15 graczy czyli tj. 3 teamy po 5 w drużynie, ale to troszkę za mało chyba 

Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
sikor napisał(a):Powodzenia organizatorom.;] Ale weekend? Od razu piszę, że to słaby pomysł.potwierdzam ;d ale jestem za jak się uda to pogram no

-- Dodano 7 lut 2014, o 12:35 --
grzywa jak chcesz organizować zrob temat do zapisow a admini teamy miedzy sobą ustalą
i aktualizuj w 1 poscie druzyny jakie sa i jak w końcu będzie z 4-5 teamow ruszymy
kaczus napisał(a):grzywa jak chcesz organizować zrob temat do zapisow a admini teamy miedzy sobą ustalą i aktualizuj w 1 poscie druzyny jakie sa i jak w końcu będzie z 4-5 teamow ruszymy
Spoczko zaraz założę temat
Edit:
hmm tylko będzie problem z nagrodami, chociaż jakby np. były by 3 miejsca:
1 Miejsce:
Slot na zawsze
2 Miejsce:
Slot na miesiąc
3 Miejsce:
Slot na tydzień lub 2 tyg
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
Tak to ma być 4Fun, admini vs gracze, miało slota, bo nie widzę żeby ktos miał
Ja nie mam, ale nie chcę mieć - nie uważam się za kogoś uprzywilejowanego. Jak trzeba to poczekam aż się miejsce zwolni.