2 mapy do dodania.

4
15%
3
12%
3
12%
1
4%
4
15%
1
4%
2
8%
5
19%
0
N/A
3
12%

#84319 przez BrokenNote
Wt, 26 lut 2013, 16:35
1. de_Predator (ciekawa mapa wydaje się być, tutaj link: http://maps.cs-bg.info/maps/cs/1683/ ) - myślę, że warto spróbować, zapraszam do głosowania.

2. aim_ak-Colt (klasyk - nie wiem, czy aim mapy są dozwolone, ale przydałoby się czasem coś takiego do sieczki)

#84320 przez paNicz
Wt, 26 lut 2013, 16:48
BrokenNote napisał(a):2. aim_ak-Colt (klasyk - nie wiem, czy aim mapy są dozwolone, ale przydałoby się czasem coś takiego do sieczki)

ZGADZAM SIĘ FAJNA MAPA :D

#84321 przez SztynX
Wt, 26 lut 2013, 16:52
de_prodigy
de_russka

#84325 przez enron
Wt, 26 lut 2013, 17:07
suche napisał(a):prodigy
?
enron napisał(a):pełne i poprawne nazwy map

#84331 przez pen9r
Wt, 26 lut 2013, 18:54
fy_snow (dużo slotów, popularna na róznych serverach ffa/4fun)
as_oilrig (jedna mapa vip od czasu do czasu zawsze spoko)

#84333 przez Bakurano
Wt, 26 lut 2013, 22:03
de_prodigy

#84339 przez rafalnh
Wt, 26 lut 2013, 23:44
de_cpl_fire
de_prodigy
aim_ak-Colt
#84343 przez adk
Śr, 27 lut 2013, 12:46
mam propozycje (prosbe) skoro na serwerze jest taka mapa jak alpie czy mozna by bylo chociaz na tydzien(probny) dodac jakas nowa mape. moja propozyjca to eldorado!? oczywiscie za alpine kto za?
(opcionalnie estate, italy, stoneworld.) wszystkie te mapy wg mnie 1000 razy bardziej grywalne a na dodatek klasyczne.

aaa nie doczytalem...
a wiec
de_eldorado nr 1!
cs_estate
cs_italy
fy_stoneworld
fy_snow (jeszcze puki zima)

#84345 przez pen9r
Śr, 27 lut 2013, 13:53
Nie doczytałeś dwa razy. 2 propozycje max.

#84346 przez Bakurano
Śr, 27 lut 2013, 14:56
adk napisał(a):mam propozycje (prosbe) skoro na serwerze jest taka mapa jak alpie czy mozna by bylo chociaz na tydzien(probny) dodac jakas nowa mape. moja propozyjca to eldorado!? oczywiscie za alpine kto za?
(opcionalnie estate, italy, stoneworld.) wszystkie te mapy wg mnie 1000 razy bardziej grywalne a na dodatek klasyczne.

aaa nie doczytalem...
a wiec
de_eldorado nr 1!
cs_estate
cs_italy
fy_stoneworld

eldo było gówniane jest ,italy to samo , fy snow i stone world jako tako
#84364 przez adk
Cz, 28 lut 2013, 12:56
naprawde nigdy wczesniej nei spotkalem sie z taka niechecia! co nie napisze to zawsze zle... zly dzial, zly format, zle to zle tamto. musztra jak w wojsku za czasow komuny! wprowadzic tu cos nowego to jak feforma w polskim rzadzie()nie ma opcji). nie bede przegladal 1000 posotow wstecz zeby zaproponowac mapy nie rob pener jaj...! natchnelo mnie mowie wejde w dzial propozycje i napisze jakas... po raz kolejny jednak musze ulec wyzszej instancji i zaproponowac swoje przydzialowe "dwie" mapy:
fy_stoneworld
fy_snow (fy_snow2010)

swoj wybor motywuje tym iz przydala by sie mniejsza mapka na poranne godziny w ktorych czesto grywam. niestety serwer wtedy rzadko jest pelny i bieganina po mapach typu train, aztec zajmuje wiecej czasu niz daje przyjemnosci!

ps. kiedy mija termin zgloszenia swoich "dwoch" map bo szukam w regulaminie i o tym zapomnieliscie wspomniec... a mam jeszcze pare pomyslow :D

#84365 przez pen9r
Cz, 28 lut 2013, 13:20
enron napisał(a):No to zaczynamy od nowa. Do końca miesiąca propozycje (pełne i poprawne nazwy map) później tydzień na vote.
Tu macie aktualny MC: propozycje-f6/aktualny-mc-t30340.html

Nie wiem o jakim 1000 postów piszesz. Poświęciłeś tyle czasu na napisanie postu wyżej oraz na "szukanie w regulaminie" (?), a nawet nie przeczytałeś 1 strony wstecz. Zasady są równe dla wszystkich i jak już się czegoś podjąłeś to zrób to tak jak należy.
Każdy może podać max 2 propozycje. Po dzisiejszym dniu (bo koniec miesiąca) zostanie zrobiona ankieta, która będzie trwała tydzień. KAŻDY ZAREJESTROWANY UŻYTKOWNIK będzie mógł zagłosować na dwie swoje ulubione mapy. Dwie mapy z największą liczbą głosów zostaną dorzucone do mapcycle. Podobna forma odbywa się w temacie obok, czyli propozycje map do usunięcia. Nie wiem po co podajesz mapę, która została już zaproponowana i która będzie w propozycjach - no offence - zwyczajny debilizm.
#84366 przez adk
Cz, 28 lut 2013, 13:39
debilizm powiadasz? debilizmem moge nazwac tylko twoja zacietrzewiana postawe... robisz niepotrzbne problemy. bedac administaratorem powinienes wyciagnac wnioski z mojego postu juz dawno temu. ale ty wolisz przypier*** sie do ich formy... TLUMACZE ze nie zorientowalem sie jaka polityke prowadzicie w zwiazku z MC! ty moj post mogles edytowac, wyciagnac z niego potrzebne informacje tj. 2 pierwsze mapy ktore sie nie powtorzyly wrzucic w odpowiednie miejsce i podziekowac za zainteresowanie, a nie tresowac mnie jak pavlow swoje psiaki! nie pierwszy raz podaje propozyjce do MC nigdy nie bylo to uporzadkowane w taki sposob jak u was...
kojarzycie mi sie z naszym nieudolnym rzadem. milion zasad i regol, a w kraju bieda az piszczy. sila drzemie w prostocie i checi zmian.
mam prosbe zeby skonczyc juz niepotrzebna dyskusje. i tak mam gowno do gadania a zaraz skonczy sie to jeszcze banem na forum.
co zlego nie ja.
debilizm... o ty cwaniaczku.

#84369 przez pen9r
Cz, 28 lut 2013, 15:56
adk napisał(a):debilizm powiadasz? debilizmem moge nazwac tylko twoja zacietrzewiana postawe... robisz niepotrzbne problemy. bedac administaratorem powinienes wyciagnac wnioski z mojego postu juz dawno temu. ale ty wolisz przypier*** sie do ich formy...
debilizm... o ty cwaniaczku.

debilizm - poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. roku życia [za wikipedia.org]. Może się zagalopowałem, bo bardzo możliwe, że nie jesteś jeszcze osobą dorosłą. Wnioski z twoich postów wyciągnąłem już dawno temu - na forum siejesz zazwyczaj niepotrzebny ferment. Założyłeś jeden temat, w których odesłałem Cię tutaj. Po czym napisałeś:
adk napisał(a):mam propozycje (prosbe) skoro na serwerze jest taka mapa jak alpie czy mozna by bylo chociaz na tydzien(probny) dodac jakas nowa mape. moja propozyjca to eldorado!? oczywiscie za alpine kto za?

aaa nie doczytalem...
a wiec
de_eldorado nr 1!
cs_estate
cs_italy
fy_stoneworld

Wniosek logiczny: nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Wytknąłem Ci to, a Ty dalej zaczynasz swoje słodkie pierdzenie o jakiejś niechęci, musztrach, nawet politykę RP w to wmieszałeś. Następnie wytłumaczyłem wszystko łopatologicznie, żeby WSZYSCY zrozumieli, na co znowu odpowiadasz szczekaniem.
adk napisał(a):TLUMACZE ze nie zorientowalem sie jaka polityke prowadzicie w zwiazku z MC! ty moj post mogles edytowac, wyciagnac z niego potrzebne informacje tj. 2 pierwsze mapy ktore sie nie powtorzyly wrzucic w odpowiednie miejsce i podziekowac za zainteresowanie, a nie tresowac mnie jak pavlow swoje psiaki! nie pierwszy raz podaje propozyjce do MC nigdy nie bylo to uporzadkowane w taki sposob jak u was...
kojarzycie mi sie z naszym nieudolnym rzadem. milion zasad i regol, a w kraju bieda az piszczy. sila drzemie w prostocie i checi zmian.
mam prosbe zeby skonczyc juz niepotrzebna dyskusje. i tak mam gowno do gadania a zaraz skonczy sie to jeszcze banem na forum.
co zlego nie ja.

Skoro nie orientowałeś się, jakie są zasady to o co masz pretensje? Że ktoś zwrócił ci uwagę jak powinno być prawidłowo? To chyba dobrze, że już wiesz jak powinno być. Może w przyszłości nie będziesz powielał tych samych błędów.
Idąc dalej: miałem wyciągnąć potrzebne mi informacje tj. 2 pierwsze mapy, które się nie powtórzyły. Czyli logicznie pada na cs_estate i cs_italy. A Ty post wcześniej podajesz fy_stoneworld i fy_snow (fy_snow2010), z czego jedna się powtórzyła. Konsekwencja? Nie pisz, że nie wiedziałeś, że nie mogą się powtarzać, bo pisałeś, że "eldorado nr 1!" a nie wrzuciłeś jej do propozycji. Kolejny dowód, że czytanie ze zrozumieniem na poziomie wyjątkowo niskim.
Nikt tu nikomu nie dziękuje za napisany post. Ani nikt nikogo nie tresuje. Przedstawienie problemu nie jest tresowaniem.
Porównanie z rządem zupełnie nie na miejscu. Wręcz odwrotnie. Po to są te wszystkie zasady, że nie było burdelu i samowolki. A skoro sam zauważyłeś, że u nas jest to uporządkowane, to znowu chyba dobrze? I w naszym wypadku siła też drzemie w prostocie, bo prostszych i równych dla wszystkich zasad już dobrać nie można. Wystarczy minuta na przeczytanie kilku postów, żeby o tym wiedzieć.
adk napisał(a):kiedys slyszlaem takie powiedzenie i powiem ze w zyciu bardzo czesto sie sprawdza, mianowicie "jak gówno pływac nie umie mówi że woda za rzadka"(wulgaryzm jest cytatem).

adk napisał(a):ps. kiedy mija termin zgloszenia swoich "dwoch" map bo szukam w regulaminie i o tym zapomnieliscie wspomniec... a mam jeszcze pare pomyslow :D

Słusznie. Szczególnie cytat odnosi się do osób, które nie potrafią czegoś zrobić. Np. do takiego adk, który nie potrafi nawet znaleźć kryteriów doboru map do mapcycle, kilka postów wcześniej.
I przyłączam się do prośby, niepotrzebną dyskusję uznaję za zakończoną.

#84371 przez enron
Cz, 28 lut 2013, 19:32
Panowie jeżeli chcecie kontynuować ten konkurs "długości" to zróbcie sobie inny temat.