adk napisał(a):debilizm powiadasz? debilizmem moge nazwac tylko twoja zacietrzewiana postawe... robisz niepotrzbne problemy. bedac administaratorem powinienes wyciagnac wnioski z mojego postu juz dawno temu. ale ty wolisz przypier*** sie do ich formy...
debilizm... o ty cwaniaczku.
debilizm - poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. roku życia [za wikipedia.org]. Może się zagalopowałem, bo bardzo możliwe, że nie jesteś jeszcze osobą dorosłą. Wnioski z twoich postów wyciągnąłem już dawno temu - na forum siejesz zazwyczaj niepotrzebny ferment. Założyłeś jeden temat, w których odesłałem Cię tutaj. Po czym napisałeś:
adk napisał(a):mam propozycje (prosbe) skoro na serwerze jest taka mapa jak alpie czy mozna by bylo chociaz na tydzien(probny) dodac jakas nowa mape. moja propozyjca to eldorado!? oczywiscie za alpine kto za?
(opcionalnie estate, italy, stoneworld.) wszystkie te mapy wg mnie 1000 razy bardziej grywalne a na dodatek klasyczne.
aaa nie doczytalem...
a wiec
de_eldorado nr 1!
cs_estate
cs_italy
fy_stoneworld
fy_snow (jeszcze puki zima)
Wniosek logiczny: nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Wytknąłem Ci to, a Ty dalej zaczynasz swoje słodkie pierdzenie o jakiejś niechęci, musztrach, nawet politykę RP w to wmieszałeś. Następnie wytłumaczyłem wszystko łopatologicznie, żeby WSZYSCY zrozumieli, na co znowu odpowiadasz szczekaniem.
adk napisał(a):TLUMACZE ze nie zorientowalem sie jaka polityke prowadzicie w zwiazku z MC! ty moj post mogles edytowac, wyciagnac z niego potrzebne informacje tj. 2 pierwsze mapy ktore sie nie powtorzyly wrzucic w odpowiednie miejsce i podziekowac za zainteresowanie, a nie tresowac mnie jak pavlow swoje psiaki! nie pierwszy raz podaje propozyjce do MC nigdy nie bylo to uporzadkowane w taki sposob jak u was...
kojarzycie mi sie z naszym nieudolnym rzadem. milion zasad i regol, a w kraju bieda az piszczy. sila drzemie w prostocie i checi zmian.
mam prosbe zeby skonczyc juz niepotrzebna dyskusje. i tak mam gowno do gadania a zaraz skonczy sie to jeszcze banem na forum.
co zlego nie ja.
Skoro nie orientowałeś się, jakie są zasady to o co masz pretensje? Że ktoś zwrócił ci uwagę jak powinno być prawidłowo? To chyba dobrze, że już wiesz jak powinno być. Może w przyszłości nie będziesz powielał tych samych błędów.
Idąc dalej: miałem wyciągnąć potrzebne mi informacje tj. 2 pierwsze mapy, które się nie powtórzyły. Czyli logicznie pada na cs_estate i cs_italy. A Ty post wcześniej podajesz fy_stoneworld i fy_snow (fy_snow2010), z czego jedna się powtórzyła. Konsekwencja? Nie pisz, że nie wiedziałeś, że nie mogą się powtarzać, bo pisałeś, że "eldorado nr 1!" a nie wrzuciłeś jej do propozycji. Kolejny dowód, że czytanie ze zrozumieniem na poziomie wyjątkowo niskim.
Nikt tu nikomu nie dziękuje za napisany post. Ani nikt nikogo nie tresuje. Przedstawienie problemu nie jest tresowaniem.
Porównanie z rządem zupełnie nie na miejscu. Wręcz odwrotnie. Po to są te wszystkie zasady, że nie było burdelu i samowolki. A skoro sam zauważyłeś, że u nas jest to uporządkowane, to znowu chyba dobrze? I w naszym wypadku siła też drzemie w prostocie, bo prostszych i równych dla wszystkich zasad już dobrać nie można. Wystarczy minuta na przeczytanie kilku postów, żeby o tym wiedzieć.
adk napisał(a):kiedys slyszlaem takie powiedzenie i powiem ze w zyciu bardzo czesto sie sprawdza, mianowicie "jak gówno pływac nie umie mówi że woda za rzadka"(wulgaryzm jest cytatem).
adk napisał(a):ps. kiedy mija termin zgloszenia swoich "dwoch" map bo szukam w regulaminie i o tym zapomnieliscie wspomniec... a mam jeszcze pare pomyslow 
Słusznie. Szczególnie cytat odnosi się do osób, które nie potrafią czegoś zrobić. Np. do takiego adk, który nie potrafi nawet znaleźć kryteriów doboru map do mapcycle, kilka postów wcześniej.
I przyłączam się do prośby, niepotrzebną dyskusję uznaję za zakończoną.