bo ten tema to wielki spam, myślisz , że sru daje mapki takie co tu piszą, powiedz kto chciał(ilościowo) de_dust w tym temacie?
ostatnio została dodana
ulan32 napisał(a):bo ten tema to wielki spam, myślisz , że sru daje mapki takie co tu piszą, powiedz kto chciał(ilościowo) de_dust w tym temacie?
ostatnio została dodana
Powiem wprost przestań głupoty pierdolić bo wylecisz i tyle.
Jak chcą to daje, proste a że tego nie pojmujesz to nie moja wina.
napisałem , w którymś poście , że mapy nowe powinno się kontrolować pod względem graczy grających na tych mapach, a tego nie ma, nawet enron poparł. Na kilku mapach jest znaczny spadek graczy , gdy jest zmiana na daną mape , powinno się je usuwać i dodawać po 2-4 mapy miesięcznie i usuwać te które po miesiącu się nie sprawdzą. jest to znaczny lepszy sposób niż pisanie jakie mapy chcemy, bo ci co chcą to stali bywalcy reksia, a kto pisze propozycje?
głównie są to admini i ci którzy chcą dostać admina próbują się wykazać w tym temacie.
A jak chcesz serwer z dużą ilością graczy to powinno się sprawdzać na serwerze jakie nowe mapy są "chodne" , a które są nie lubiane.
-- Dodano 10 cze 2011, o 07:52 --
a to con głupotą zacytowałeś nie jest:)
głównie są to admini i ci którzy chcą dostać admina próbują się wykazać w tym temacie.
A jak chcesz serwer z dużą ilością graczy to powinno się sprawdzać na serwerze jakie nowe mapy są "chodne" , a które są nie lubiane.
-- Dodano 10 cze 2011, o 07:52 --
a to con głupotą zacytowałeś nie jest:)
proponujcie cos
nickname napisał(a):Na noc nominations i wybieranie mapy przez WSZYSTKICH graczy. Niech ludzie grają na tym na czym mają ochotę. Dzieci o tej porze śpią, więc głosowanie powinno być w miarę ogarnięte - nieprzypadkowe.
ok napiszesz taki system ze na noc sa nominacje a w dzien normalny mc to pogadamy
Sru napisał(a):nickname napisał(a):Na noc nominations i wybieranie mapy przez WSZYSTKICH graczy. Niech ludzie grają na tym na czym mają ochotę. Dzieci o tej porze śpią, więc głosowanie powinno być w miarę ogarnięte - nieprzypadkowe.
ok napiszesz taki system ze na noc sa nominacje a w dzien normalny mc to pogadamy
Chciałeś propozycje
Nie znam się na tym, przykro mi.
Nie ma w tej chwili takiej opcji, tylko sztywny MC.
to ja proponuje do nocnego dodac kabul, aztec i train, a do dziennego hell, militia i awp jakas. jest 2 razy nuke, wiec moze dd2 i traina dac 2 razy...
"Wydałem dużo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody. Resztę po prostu zmarnotrawiłem" - George Best.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Mapcycle rotator - mapcycle dzienny i nocny
przez Sru N, 6 wrz 2009, 17:08 w Kosz |
2 Odpowiedzi 2304 Wyświetlone |
przez Sru
So, 27 lis 2010, 13:43 |
|
Mapcycle
przez ziela Śr, 22 cze 2011, 01:12 w Propozycje |
0 Odpowiedzi 1456 Wyświetlone |