#44444 przez Etowy89
N, 24 kwi 2011, 18:47
Sru ja pisze tak jak ja uważam mogę się mylić może większość woli westa czy eldorado niż dusta czy infa ;] dla mnie standard jest wystarczający ;p Sam znam osoby które odstrasza serwer z mapami typu de_rats zresztą sam jestem taka osoba ;p
Sru czekam na odpowiedz na pw.
#44446 przez enron
N, 24 kwi 2011, 19:01
Etowy89 napisał(a):
enron napisał(a):Hehehe, serwer nonsteam, FFA i opowiastki o wysokim poziomie graczy, czy mapach eslowych. Widzę tu trochę sprzeczności.

no niestety nie każdy jest taki dobry jak ty w sumie masz 600+ h przegranych hajcie ;p tylko jaki kozak jesteś na ffa a jaki na normalnej grze ;p bo uważam ze zero na ffa tym bardziej zero na tp ;p ale nie martw sie to tylko moje zdanie ;] na 30 fps Cie zjadam ;p

Na 99% "zjadasz mnie" nawet na 5 fps. 80% tego serwera mnie "zjada". I co z tego ?[hr]
Etowy89 napisał(a):Owszem gra se luźniej ale na dobrych mapach ;p

Dobre znaczy te z ESL ? To jest wyznacznik jakości ? Przypuszczam, że większość map granych na ESL, to mapy podstawowe istniejące od początku.
#44447 przez Etowy89
N, 24 kwi 2011, 19:10
enron napisał(a):
Etowy89 napisał(a):
enron napisał(a):Hehehe, serwer nonsteam, FFA i opowiastki o wysokim poziomie graczy, czy mapach eslowych. Widzę tu trochę sprzeczności.

no niestety nie każdy jest taki dobry jak ty w sumie masz 600+ h przegranych hajcie ;p tylko jaki kozak jesteś na ffa a jaki na normalnej grze ;p bo uważam ze zero na ffa tym bardziej zero na tp ;p ale nie martw sie to tylko moje zdanie ;] na 30 fps Cie zjadam ;p

Na 99% "zjadasz mnie" nawet na 5 fps. 80% tego serwera mnie "zjada". I co z tego ?[hr]
Etowy89 napisał(a):Owszem gra se luźniej ale na dobrych mapach ;p

Dobre znaczy te z ESL ? To jest wyznacznik jakości ? Przypuszczam, że większość map granych na ESL, to mapy podstawowe istniejące od początku.

to z tego ze robisz z siebie jakiegoś kozaka nie wiem dlatego ze masz 27lat?? szczerze nie imponuje mi taki typ ;p wręcz przeciwnie ;] spójrzmy na Ziele ma więcej latek od Ciebie i nie robi z siebie jakiego zajoba który każdym postem chce udowodnić ze jest kozak ;]
#44451 przez enron
N, 24 kwi 2011, 20:08
Etowy89 napisał(a):to z tego ze robisz z siebie jakiegoś kozaka nie wiem dlatego ze masz 27lat?? szczerze nie imponuje mi taki typ ;p wręcz przeciwnie ;] spójrzmy na Ziele ma więcej latek od Ciebie i nie robi z siebie jakiego zajoba który każdym postem chce udowodnić ze jest kozak ;]

Bo nie zgadzam się z Twoim zdaniem to znaczy, że kozacze ? Dobra zresztą nieważne - jak chcesz jeszcze o czymś podyskutować zapraszam na PW.
Co do tematu:
- westwood - mapa musi zostać, bo zawsze jest pełna, nikt z niej nie ucieka
- assault_upc - chyba do wymiany, wydaje mi się, że ludzi odstrasza (osobiście ją lubię, ale tylko od strony CT.
- zamienił bym dust na eldorado, mapę bardzo grywaną i popularną.
- piranie raczej nie przejdą większość graczy się tam zgubi
Kiedyś była chyba jakaś mapa de_reksio, może ją by wstawić ?
#44469 przez pen9r
Pn, 25 kwi 2011, 09:56
Etowy89 napisał(a):chcesz zrobić z serwera gówno tylko ludzie którzy nie ogarniają są za mapami typu de_rats moim zdaniem same standardowe mapy spełniają oczekiwania najlepszych graczy... Sam z reguły wole zagrać mapę pora 3 de_dust niż jakieś eldorado czy westa

Dałem te propozycje do nocnego mc, zresztą kilka postów wyżej napisałem żeby dać nominations na ten okres. To, że są w nocnym mc, nie znaczy, że będą grane w czasie dnia. Jednego wieczoru trafialiby się ludzie, którzy pewnie wybieraliby cały czas standardowe mapy, innego dnia ludzie biegaliby po ratsach, westwoodach czy co tam sobie życzą. Codziennie wieczorami grają różni ludzie, mają różne gusta i wiadomo, że nigdy wszystkim nie dogodzisz. Dzienny mi odpowiada i jego nie tykam.
#44490 przez ulan_32
Pn, 25 kwi 2011, 13:11
najpierw trzeba wiedzieć ilu jest tych lepszych graczy i czy ci lepsi grają u nas po to aby pograć na normalnych mapach, traktując reksia jako odskocznie od tych kilku eslowych map.
Im więcej map tym ciekawiej, ważne jest aby wybrać te , na których gracze lubią grać , choćby ostatnie zmiany nic przyjemnego nie przyniosły, chodzi mi o assaulta oraz dust
na assaultcie , wiekszosc kampi, chyba że jacyś ogarnięci grają w ct
a na dust większość z tt nawet nie wejdzie do trupa
eldorado z pewnością zwiększyło liczbe graczy na reksiu
proponuje tradycyjnie dodać de_mjolby3 oraz de_rats_1337 do mc wieczornego i tak przez kilka dnie sprawdzać ilu graczu gra na tych mapach w porównaniu do następnej lub poprzedniej mapy
#44528 przez -em-
Pn, 25 kwi 2011, 14:56
moze i dobrze mowisz ulan ale na pewno sie nie zgodze z tym ze w ciagu kilku dni ocena grywalnosci danej mapy bedzie miarodajna i proponowalbym przez dluzszy okres testowac dana mape
a tak btw tak szybko minal ten tydzien bana na forum?
#44534 przez pen9r
Pn, 25 kwi 2011, 15:23
Przedłużyć karę do miesiąca za złamanie zasad.
#44592 przez hawaj
Pn, 25 kwi 2011, 20:57
de_reksio moim zdaniem jest za duża mapa trudna do ogarniecia.
ps. bedzie sh ; >
#44817 przez pszemuś
Śr, 27 kwi 2011, 14:57
Ja jestem za dodaniem map, ale takie mapy jak italy i office to są wkurzające :D. Można dodać tuscana
#44823 przez AiR_NiKe
Śr, 27 kwi 2011, 16:01
A itally i office wkurzajace są ponieważ?
#44881 przez pszemuś
Śr, 27 kwi 2011, 23:10
Dobra, ale to nie musimy każdej mapy po kolei zawsze wypada tak, że gram italy i dusta. Moglibyście dać vote albo niech najlepszy gracz wybiera mapy ... :embarrased: