de_hell office, cbble a nawet iceworda czy ak_colta bym gral w dzien w nocy nuke, dd2, dust, train, inferno.
Mapki awp odpadaja tutaj
Natura dała nam dwoje oczu,
dwoje uszu, ale tylko jeden język,
po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.

No ..
Ale koncert życzeń tez byłby nawet spoko ..
Ale koncert życzeń tez byłby nawet spoko ..
No własnie pare map AWP i koncert zyczeń np tylko w weekendy 

kategoryczne nie dla map awp ... już widze oczami wyobraźni cały rządek graczy strzelających z respa;x
jay dee ej kej ej gummy bear

MC nocny powinien zawierać jakieś mapy mniejsze , ponieważ nie gra często dużo osób i się też nie chce katować po kolei te same mapy ...
ja proponuje dodac cs_estate usunac assaulta i jestem za vote wiekszosc wybiera ewentualnie najlepszy
Troche nudna mapka. Ale w sumie przydała by się jakaś zmiana.
vote nie przejdzie bo co chwila będzie d2 albo westwood
najlepszy gracz też nie powinien wybierać wg mnie, bo wybierze jakąś mapkę z dupy i nikt nie będzie chciał grać, albo będzie tak samo jak z vote pod koniec mapy
mc jest chyba najlepsze, tylko, żeby dodać/usunąć kilka mapek
a co do dawania głosowania na mapy przez adminów, to jestem za tym, aby zawsze głosować na nexta.
najlepszy gracz też nie powinien wybierać wg mnie, bo wybierze jakąś mapkę z dupy i nikt nie będzie chciał grać, albo będzie tak samo jak z vote pod koniec mapy
mc jest chyba najlepsze, tylko, żeby dodać/usunąć kilka mapek
a co do dawania głosowania na mapy przez adminów, to jestem za tym, aby zawsze głosować na nexta.
dajcie cos fy_ albo aim_
a nie tylko paka paka paka troche rzeźni musi byc
a nie tylko paka paka paka troche rzeźni musi bycNatura dała nam dwoje oczu,
dwoje uszu, ale tylko jeden język,
po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.

Moim skromnym zdaniem mc + możliwość next'a po powiedzmy 10 minutach przy +50% pozytywów.
Do do mapek fy_ i ami_ można by jakąś na próbę dodać (tylko jeśli w dziennym mc to jakieś duży coby SP nie brakowało) i zobaczyć co na to społeczność graczy.
Do do mapek fy_ i ami_ można by jakąś na próbę dodać (tylko jeśli w dziennym mc to jakieś duży coby SP nie brakowało) i zobaczyć co na to społeczność graczy.
ZAWSZE NIE dla map fy i aim jak sobie to wyobrazasz powiedz mi ? bo ja sobie tego nie wyobrazam.Gramy standardy= + jakies dodatkowe mapy i tak powinno zostać.Zreszta wczesniej pisalem by w dzien lecialy standardy + jakies dodatkowe mapy,a w nocy same standardy.yoŁ

A co to jest do wyobrażania ? Normalne mapy przeplatane aim'ami na rozluźnienie. Gwarantuje, że gracze nie będą wychodzić.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Mapcycle rotator - mapcycle dzienny i nocny
przez Sru N, 6 wrz 2009, 17:08 w Kosz |
2 Odpowiedzi 2304 Wyświetlone |
przez Sru
So, 27 lis 2010, 13:43 |
|
Mapcycle
przez ziela Śr, 22 cze 2011, 01:12 w Propozycje |
0 Odpowiedzi 1455 Wyświetlone |