Twoje forum i serwery cs!

Sru napisał(a):Nie oglądam telewizji więc nie wiem, możemy narzekać na brak miejsc pracy itd ale ja naprawdę widzę sporo dobrego wokół mnie i nie mogę powiedzieć że partie które są w sejmie nic nie robią... A że obiecują złote góry... kiedyś było modne obiecywać złote góry, teraz niszowe partie przyjęły taktykę krytykowania tych większych. Za "dwie kadencje" to się zmieni.
knv napisał(a):
Nie zdecydowanych zachęcam do zagłosowania jednak na partię Korwina. Zdarzają się u niego kontrowersyjne wypowiedzi na różne tematy, ale nie dotyczą poglądów gospodarczych jakie prezentuje on i jego partia - likwidacja PIT, CIT, ZUSU, zmiejszenie biurokracji. Ktoś może powiedzieć że jest to obiecywanie "złotych gór" i mówi o tym aby tylko dobrać się do koryta. Jakby tak było to zauważyłby że takie poglądy korygują z jego popularnośćią polityczną i zmieniłby je na bardziej "politycznie poprawne". Jest to człowiek który od 20 lat stoi twardo przy swoim zdaniu i nie jest jak chorągiewka na wietrze jak wielu innych polityków.
`weed napisał(a):Oto moj pomysl na miejsca pracyhttp://www.istotna.pl/6163/nowe_miejsca ... _marihuany
Pozdrawiam)
enron napisał(a): A apropo legalizacji - wszystko powinno być legalne dla osób powiedzmy po 21 roku życia i na własny użytek.
Była by wtedy jakaś namiastka selekcji naturalnej powoli wybijającej debili ze społeczeństwa.

| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Wybory 2011
1, 2, 3, 4 przez makelele Pt, 7 paź 2011, 09:52 w O wszystkim i o niczym |
53 Odpowiedzi 5918 Wyświetlone |
przez makelele
Śr, 19 paź 2011, 23:09 |
|
Wybory parlamentarne
1, 2, 3, 4 przez Sru Pn, 15 cze 2015, 22:35 w O wszystkim i o niczym |
50 Odpowiedzi 5117 Wyświetlone |