Nie wiem co się dzieje z moim komputerem od jakiegoś czasu. Otóż miałem przed mx'em zwykłego xp sp2 i myślałem że format i zainstalowanie mx'a załatwi sprawę. Muszę się jednak zwrócić do was z pytaniem. Czemu system nie chce mi się zamykać ani restartować. Po instalacji systemu było ok zainstalowałem sterowniki, kasperskiego,offica 2007 i teraz gdy chcę zamknąć system pojawia się ten ekran mx i mogę sobie czekać pół godziny a i tak system się nie zamknie. NIe wiem czego to jest wina było ok po reinstalu a teraz znow jest to samo co było. Wyczyściłem rejestr system cleanerem i nic nie pomogło. Combofix też niewiele zdziałał.
Mam nadzieje że pomożecie na 100 % system jest zainstalowany dobrze !!!
Przywracanie kompa i odinstalowanie sterów nic nie dało. Dziś odkurzyłem kompa i przyjrzałem się pamięci ram, płycie głownej itd. i stwierdziłem że nie są przypalone zresztą komputer pracuje normalnie.
Moje pytanie do was czy to jest zasilacza wina czy coś jeszcze powinienem zrobić?
dodam że schemat apm nie jest zainstalowany a przy instalacji z menedzera urzadzen wyskaukje blad ze schemat zasilania apm został zainstalowany lecz nie moze zostac uruchomiony
@edit dodam że tylko na windowsie 7 było ok no i na windows home edition potem po formacie i przejsciu na xp sp2 oraz na mx'a problem nadal pozostał
Mam nadzieje że pomożecie na 100 % system jest zainstalowany dobrze !!!
Przywracanie kompa i odinstalowanie sterów nic nie dało. Dziś odkurzyłem kompa i przyjrzałem się pamięci ram, płycie głownej itd. i stwierdziłem że nie są przypalone zresztą komputer pracuje normalnie.
Moje pytanie do was czy to jest zasilacza wina czy coś jeszcze powinienem zrobić?
dodam że schemat apm nie jest zainstalowany a przy instalacji z menedzera urzadzen wyskaukje blad ze schemat zasilania apm został zainstalowany lecz nie moze zostac uruchomiony
@edit dodam że tylko na windowsie 7 było ok no i na windows home edition potem po formacie i przejsciu na xp sp2 oraz na mx'a problem nadal pozostał