#62123 przez GoldenBoy
N, 25 gru 2011, 21:56
co za ** zjeb mnie zbanowal 5 minut temu za haxy popierdolilo Cie? gram w te gre 9 lat mam steama i ** na tym serwerze tez gram juz z 2 lata a to ze zabilem 8 to ** chyba zaden wyczyn pierdolony idioto? wez to odbanuj albo jakies screeny zrobiles zebym mogl wrzucic czy chuj wie co?

-- Dodano 25 gru 2011, o 20:56 --

no kur wa odezwij sie piz do co mnie zbanowales za to ze myje uszy i pozaibjalem typow co strzelaja w sufit lub w ziemie

#62125 przez AiR_NiKe
N, 25 gru 2011, 21:57
eey spokojnie kolego, po co ta spinka i wyzywanie. nie ma ssy ale jest hltv i looknie sie demko.

#62127 przez kobretti92
N, 25 gru 2011, 22:01
Nie goraczkuj sie! nie jestes u siebie w domu wiec kultury troche. NIe obchodzi mnie to ile grasz w csa, i ile na tym serwerze. nie robilem ss bo nie widzialem takiej potrzeby ss mozna podrobic. Demko jest z Twojej gry zobacza inni admi i dopiero wtedy dostannies UB. W sumie nie powinnienes dostac ub za obraze admina. Inni sie wypowiedza i zobaczymy.

#62128 przez GoldenBoy
N, 25 gru 2011, 22:07
jestem u siebie w domu to po 1 kretynie

po 2 - demko z mojej gry? zbanowales mnie idioto po 1 rundzie za obraze admina inni zobacza o co Ci chodzi typie? tamci halasuja ** jak stado sloni Ty zainwestuj w sluchawki jak jestes jakis gluchy albo idz do laryngologa sie leczyc na nie oO

ps.powiedz o co Ci chodzi w tej akcji? o tego ost.typa? co sie po niego cofnalem? jak tak to pomysl ze byl grzmot = schody z wody

-- Dodano 25 gru 2011, o 21:05 --

po co wyzywanie? bo kur wa gram na tym serwie dlugo i kazdy wie ze jakos tam strzelam a tu za 1 akcje perm ban bez wyjasnienia ani nic oO ja haxa rozpoznam po 1 zabiciu i nigdy sie nie pomyle no ale coz

-- Dodano 25 gru 2011, o 21:07 --

a i ost.rzecz www.esl.eu nie wiem czy ktokolwiek z was wie co to jest watpie bo ten wasz serw to ns ale jak ktos wie to niech sobie skopiuje i wyszuka tam moje steamid to zobaczycie co nie co i moze odbanujecie mnie teraz bo nie chce mi sie czekac az jakis kolejny amator bedzie patrzyl na to demo ; ]

#62130 przez HardPlayer
N, 25 gru 2011, 22:08
Wątek zostaje przeniesiony do kosza z powodu przesycenia wulgaryzmami i braku kultury jego autora.