#70707 przez alien51
Śr, 18 kwi 2012, 10:21
Od 1974 roku mieszkał w Nowosybirsku, gdzie założył zakład fotograficzny. Na początku lat 90. Megre zajmował się organizacją ekspedycji handlowych po rzece Ob. Jego ostatnią ekspedycją była "Kupiecka karawana". Celem wyprawy było nawiązanie ekonomicznych kontaktów z regionami dalekiej północy. W syberyjskiej tajdze, spotkał pustelnicę o imieniu Anastazja, której wiedza zainspirowała go do napisania 10 książek (9 z nich zostało wydanych w języku polskim) tworzących serię "Dzwoniące cedry Rosji".
W 1999 roku Władimir Megre założył "Władimirski fundusz kultury i poparcia twórczości «Anastazja»", oraz założył stronę internetową «anastasia.ru»

Recenzje:
“Książka ta fundametalnie zmieniła moje zdanie na temat tego co czytałem dotąd – wszystko inne wygląda teraz dla mnie jak marnotrastwo papieru! Uważam, że życie bez tej wiedzy jest największą stratą czasu, a nieprzekazywanie tej wiedzy dzieciom jest czystym przestępstwem. Mogę powiedzieć z całą szczerością, że nie było jeszcze takiej ksiązki na świecie po dziś dzień.”
Rafal F. Australia (z listu otwartego do Nexus Magazine luty-marzec 2006

Zachwycająca wiedza, sięgająca starożytności, doświadczenia wielu pokoleń, obserwacje sposobu życia rozmaitych społeczeństw na kuli ziemskiej doprowadziły do tego, że książki te wykupiło ponad piec milionów czytelników w Rosji. Również wielką popularność zyskały one w dziesięciu państwach na obu półkulach, między innymi w Kanadzie, Stanach Zjednoczonych, Francji, Izraelu…

Anastazja 1 - Dzwoniące cedry Rosji 1.pdf
Anastazja 2 - Dzwoniące cedry Rosji 2.pdf
Anastazja 3 - Przestrzeń miłości.pdf
Anastazja 4 - Stworzenie.pdf
Anastazja 5 - Kim jesteśmy.pdf
Anastazja 6 - Księga rodu.pdf
Anastazja 7 - Energia życia.pdf
Anastazja 8 - Nowa cywilizacja.pdf

6MB

passwd:
Kod: Zaznacz całysmith

Kod: Zaznacz całyhttp://freakshare.com/files/77pfjrkq/poz18AWM.7z.html