#36609 przez Favete
N, 23 sty 2011, 01:50
Mam do sprzedania telefon LG GT 505.Na gwarancji producenta. Praktycznie nie używany , posiada delikatne zadrapania na tylniej klapie ,od nowości kupiona Folia Poliwenglanowa dla 1oo% ochrony wyświetlacza,więc jest on nienaruszony. Cena jaka mnie interesuje to 260 zł. Oczywiście za pośrednictwem allegro.

Dane.

LG GT505 posiada 3-calowy, dotykowy wyświetlacz z interfejsem A-class, który sprawdza się w nawigacji. Telefon ma wbudowany odbiornik GPS oraz kilka przydatnych gadźetów np. Digital Compass, który pozwoli użytkownikowi dotrzeć wszędzie gdzie chce w dowolnym momencie. Na pokładzie znajdziemy także aparat 5MPix, Wi-Fi, moduł 3G z HSDPA (3.6 Mbps) oraz Bluetooth v2.0 (A2DP). Przy użyciu dodatkowej karty pamięci może pomieścić nawet do 32 GB muzyki, zdjęć i innych danych. Dzięki usłudze Push telefon automatycznie łączy się z serwisami społecznościowymi, by sprawdzić nowe wiadomości i aktualności.

Pasmo: 850/900/1800/1900/UMTS
Czas gotowosci: 300 h
Czas rozmów: 6.00 h
Wymiary WxSxG: 107x54.5x11.8 mm
Wyświetlacz: kol. 240x400px., 262K touch
Waga: 98 g
WAP: •
GPRS: •
EDGE: •
HSDPA: •
Java: •
Bluetooth: •
GPS: •
Cyfrowa kamera: •

Inne: dyktafon, tryb głośnomówiący, MMS, wgrywanie melodyjek i logo, szablony sms, transmisja danych, gprs, EDGE, klient poczty, słownik T9, gry i aplikacje java, wbudowana pamięć 100MB, wbudowana kamera 5MPix (2592x1944), 4x digital zoom, Autofocus, LED flash, video, Geo-tagging , radio, odtwarzacz MP3, organizer, kalendarz, kalkulator, budzik, Wi-Fi, USB 2.0 Full Speed, GPS/A-GPS, Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF), bateria 1000 mAh, profile

Sprzedaje go z uwagi iż wygrałem Nokie n8.
Podaje zdjęcie orientacyjne z google , foto rzeczywiste zainterysowanym moge poslac na gg.

GG:9033283 pisać nawet gdy niedostępny.