Dzień dobry, Jasobietylkobuduje i witajcie w Kwadratowej Oazie. Tak zaczynam każdy odcinek, nagrywanie sprawia mi niesamowitą frajdę, staram się robić to profesjonalnie, mam 30 lat i moim marzeniem jest by ta gra jaką jest minecraft była znana coraz szerszej publiczności, a swoją cegiełkę dokładam tworząc tą oto serię. Będe zobowiązany za jakąkolwiek aktywność czytaj zasięg czyli suby komentarze i lajki. pozdrawiam serdecznie jasobietylkobuduje
link do kanału:
-- Dodano Pn, 24 paź 2016, 20:44 --
Witam po miesiącu Drodzy moi przyszli Oglądacze, mam już 22 odcinki, większość się zniechęca po paru, ja się dopiero rozkręcam, przez ten czas nabudowałem sporo, a dziś wstawiłem odcinek specjalny, oprowadzam w nim po całej Kwadratowej Oazie jak i zdradzam pierwszą z licznych niespodzianek dotyczących kanału. Zrobili byście mi wielką przyjemność jakbyście do mnie zawitali i zagościli bo będzie się działo, dzisiejszy odcinek to przedsmak tego przedsięwzięcia, Pozdrawiam gorąco bo zimno Jasobietylkobuduje!
link do odcinka specjalnego 22 z góry dziękuje;)
-- Dodano Wt, 13 gru 2016, 16:09 --
Kwadratowa Oaza ma już 42 odcinki, w tym dziś dodałem kolejny specjalny czyli 4 i jestem ciekawy czy Ci się spodoba oto link:
link do kanału:
-- Dodano Pn, 24 paź 2016, 20:44 --
Witam po miesiącu Drodzy moi przyszli Oglądacze, mam już 22 odcinki, większość się zniechęca po paru, ja się dopiero rozkręcam, przez ten czas nabudowałem sporo, a dziś wstawiłem odcinek specjalny, oprowadzam w nim po całej Kwadratowej Oazie jak i zdradzam pierwszą z licznych niespodzianek dotyczących kanału. Zrobili byście mi wielką przyjemność jakbyście do mnie zawitali i zagościli bo będzie się działo, dzisiejszy odcinek to przedsmak tego przedsięwzięcia, Pozdrawiam gorąco bo zimno Jasobietylkobuduje!
link do odcinka specjalnego 22 z góry dziękuje;)
-- Dodano Wt, 13 gru 2016, 16:09 --
Kwadratowa Oaza ma już 42 odcinki, w tym dziś dodałem kolejny specjalny czyli 4 i jestem ciekawy czy Ci się spodoba oto link: