W takim wypadku lista się prezentuje tak:
1. qlimax !?
2. Chlor
3. Sqn!K
4. zdb
Źle nie jest, zawsze we czwórkę się zbabramy!
1. qlimax !?
2. Chlor
3. Sqn!K
4. zdb
Źle nie jest, zawsze we czwórkę się zbabramy!

zawsze warto być człowiekiem,
choć tak łatwo zejść na psy
Bilet weekendowy na pociąg i tournee po Polsce?
Reksiowy Lewak
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Niech będzie ten Zalew Jeziorsko w powiecie łodzkim, aby nikt nie mówił że ma daleko! Nie wygląda to źle, są domki do wynajęcia. 
Data niech będzie 16, 17 i 18 czerwca (piątek, sobota, niedziela). Wybieram taką datę, ponieważ jest przed wakacjami, już po klasyfikacjii jakby miał ktoś czegoś w szkole nie zdać. 15 czerwca wypada Boże Ciało, więc łatwo domyśleć się, że to długi weekend - jakaś część pracujących będzie mieć wolne, a dla tych co pracują: cóż.. macie do cholery 5 miesięcy na zorganizowanie wolnego! ;] oczywiście jeśli ktoś nie da rady być cały weekend, to przynajmniej w sobotę i niedzielę wpadnijcie.
myślę, że taki zlocik pozwoli się nam lepiej poznać niż przez internety, i mam nadzieję, że będzie początkiem corocznych zlotów! Czołem!
W najgorszym wypadku jeśli nic nie wyjdzie, to spotkacie nas w PKP II klasa (te starsze, bo lepiej się tam pije)

Data niech będzie 16, 17 i 18 czerwca (piątek, sobota, niedziela). Wybieram taką datę, ponieważ jest przed wakacjami, już po klasyfikacjii jakby miał ktoś czegoś w szkole nie zdać. 15 czerwca wypada Boże Ciało, więc łatwo domyśleć się, że to długi weekend - jakaś część pracujących będzie mieć wolne, a dla tych co pracują: cóż.. macie do cholery 5 miesięcy na zorganizowanie wolnego! ;] oczywiście jeśli ktoś nie da rady być cały weekend, to przynajmniej w sobotę i niedzielę wpadnijcie.
myślę, że taki zlocik pozwoli się nam lepiej poznać niż przez internety, i mam nadzieję, że będzie początkiem corocznych zlotów! Czołem!
W najgorszym wypadku jeśli nic nie wyjdzie, to spotkacie nas w PKP II klasa (te starsze, bo lepiej się tam pije)

Ja to mam nawet działeczke nad jeziorskiem, więc mnie odpowiada. 

W takim razie lista nabiera kształtów:
1. qlimax !?
2. Chlor
3. Sqn!K
4. zdb
5. SRU
1. qlimax !?
2. Chlor
3. Sqn!K
4. zdb
5. SRU
Będzie ciężko, ale obiecuję, że zrobię wszystko, żeby być!
BrokenNote napisał(a):Będzie ciężko, ale obiecuję, że zrobię wszystko, żeby być!
Spróbuj nie być. Nawet Cie osobiście trabantem z Łodzi przewiozę jak przyjedziesz pkpem.
No muszę przyznać jestem ciekaw co to z tego wyjdzie przy drugim podejściu
W każdym bądź razie życzę powodzenia 
W każdym bądź razie życzę powodzenia 
Jeśli się termin spotkania nie zmieni, to ja również się piszę. 

1. qlimax !?
2. Chlor
3. Sqn!K
4. zdb
5. SRU
6. AluSsa
Aż przywiozę flaszkę
2. Chlor
3. Sqn!K
4. zdb
5. SRU
6. AluSsa
Aż przywiozę flaszkę

Jeśli wszystko będzie dobrze, to moje szanse się zwiększają.
Jak wygląda rezerwacja domków? Kiedy macie zamiar składać rezerwację? W tym okresie często ciężko o wolne miejsca w tego typu ośrodkach.
Jak wygląda rezerwacja domków? Kiedy macie zamiar składać rezerwację? W tym okresie często ciężko o wolne miejsca w tego typu ośrodkach.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Club 139 - IX Oficjalny Zlot Prezenterów i Słuchaczy Radiopa
przez Axa1 Pn, 13 cze 2011, 16:19 w Kosz |
0 Odpowiedzi 1366 Wyświetlone |
przez Axa1
Pn, 13 cze 2011, 16:19 |