Regulamin działu: Aby zostać adminem pamiętaj o zastosowaniu się do wzoru!
Aby zostać adminem nie trzeba płacić żadnych składek, ani też nie można go kupić!
Aby zostać adminem nie trzeba płacić żadnych składek, ani też nie można go kupić!
Kod: Zaznacz cały
[b]Ile grasz w cs[/b]-
[b]Nick[/b]-
[b]Ile grasz na Reksiu[/b]-
[b]Doświadczenie w adminowaniu(jeśli brak nie pisz nic)[/b]-
[b]Dlaczego Ty?[/b]-
[b]SteamID[/b]-
[b]Wiek[/b]-
[b]Linki do swoich statystyk gametracker.com z naszego serwera:[/b]-
[b]O sobie[/b]-
hehehe 

Mój profil muzyczny : https://soundcloud.com/michalbaranowski 

Ja nigdy nie będę się jarał house'em - wciąż czekam na Trance, minimum 137BPM.
hehe

Trochę się to irytujące zaczyna robić szczerze powiedziawszy. POLAND już Ci pisałem wcześniej, że jak chcesz coś załatwić to musisz skulić łeb i się dostosować i co najważniejsze - nie wyzywać ani się nie panoszyć, bo w takim układzie nawet gdyby na serwerze było zapotrzebowanie na adminów to go nie dostaniesz, ot tak dla zasady. Trochę za długo się ten temat ciągnie i pełno w nim aspektów nie związanych z tematem (oczywiście nie obrażając wymogów Delicate, który potrzebuje kawałka jako zapłaty za pozytywny głos
). Teraz mam mieszane uczucia, trochę za bardzo się narzucasz jak dla mnie...

Orient to napisz jak pisales wczoraj, ze nie lubisz -em- A ja nie chce Adma i juz tu nie wchodze bo itak adma nie dostane, wiec od dzis nie gram na reksiu. Wiem, ze chujowo zaczalem, ale zalezalo mi by adminowac bo nielubie grac z czitami, a nie chcialem spamu robic ludziom na steam. Wiec wycofuje podanie i zycze milej gry, 5!

Gościu ciśnienia nie wytrzymał, a jeszcze admina nie dostał. 

Itak bys mi nie dal, wiec po co mialem kontynuowac? Nie chcesz dac to nie, proste 
-- 26 mar 2015, o 16:24 --
Sru akceptuj steam to porozmawiamy normalnie...

-- 26 mar 2015, o 16:24 --
Sru akceptuj steam to porozmawiamy normalnie...

a, jesteś jeszcze, myślałem ze sobie poszedłeś
Proszę o jakieś dowody że pisałem, że nie lubię -em-, zdjęcie, logi, cokolwiek. Jakbym nie miał nic lepszego do roboty tylko dyskutować o tym czy kogoś lubię czy nie
Zanim wyrzuciłeś mnie ze znajomych na steam 5 minut temu, napisałeś o frajerskich zagrywkach... widać kto się takich dopuszcza i kłamie w żywe oczy - NIGDY nie napisałem ani nie powiedziałem że go nie lubię. Kolega widzę ciśnienia nie wytrzymał jak SRU napisał i zdesperowany szuka sobie winnych - próbuje mnie ukarać bo na koniec skwitowałem jego natrętną postawę. Trzeba było się zastanowić jak zagrać, a nie narcyzować i się obnosić... Nie dostał admina i kończy grać na serwerze, hah, co za żenada...

Ostatnio edytowano Cz, 26 mar 2015, 17:31 przez orient., łącznie edytowano 1 raz

jak bys chcial sru to pisz. ja jestem chetny na adminowanie. puki co to zawieszam sie sam reksiu i szukam jednak jakiegos innego serwera bo troche z gory traktujesz ludzi sru. Wczoraj to samo, zaczales pierwszy niemilo pisac o to, ze zlapalem Jacobba? Czy o co Ci chodzilo? Zreszta nie wazne, gralem tu u Was ponad rok i myslalem, ze drugi rok pogram, ale chyba poszukam jakiegos innego, moze turek-city bo gralem kiedys z 2lata tam. Dzieki za goscine i hej 

Ach jak w sumie ze sru jeszcze chcesz rozmawiać normalnie to tylko wspomnę że dla mnie jesteś skreślony na amen za te słowa
Nie wnikam w wasze koneksje ale jeśli gościu ci pomaga udzielając informacji bądź jakkolwiek to nie sprzedaje się go bo tak ci wygodniej albo z byle innego powodu. Tak się nie robi i CHUJ. Nie jestem decyzyjną osobą ale musiałem to skomentować. Wulgaryzm nie na miejscu ale jak najbardziej oddaje moje odczucia.
POLAND1g napisał(a):Orient to napisz jak pisales wczoraj, ze nie lubisz -em-
Nie wnikam w wasze koneksje ale jeśli gościu ci pomaga udzielając informacji bądź jakkolwiek to nie sprzedaje się go bo tak ci wygodniej albo z byle innego powodu. Tak się nie robi i CHUJ. Nie jestem decyzyjną osobą ale musiałem to skomentować. Wulgaryzm nie na miejscu ale jak najbardziej oddaje moje odczucia.