kompletnie niepotrzebne
Jak już to może nie fraga, a jakiś procent z tych 300. Chociaż też uważam, że niepotrzebne takie dodatki.
Reksiowy Lewak
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
kaczus napisał(a):dlaczego? bardzo fajne , napewno sciagnie wiecej graczy ,duzo ludzi gra tylko dla fragow .... a co inni na ten temat
nie ściągnie graczy a wręcz odrzuci, szczegolnie poczatkowa dezorientacja jak ktos kogos dobije i nie zaliczy mu fraga.
SwietejPam napisał(a):niepotrzebne takie dodatki.
kaczus napisał(a):Mam propozycje - aby dla gracza ktory zabierze 60hp+ dla przeciwnika dodawało fraga jeśli zabije go ktoś innyprzyciągnie to graczy - większa ilośc fragow wieksza zabawa
jestem za. z tym, ze asysta od 50+.
Sru napisał(a):nie ściągnie graczy a wręcz odrzuci, szczegolnie poczatkowa dezorientacja jak ktos kogos dobije i nie zaliczy mu fraga.
dobijajacy zawsze otrzyma fraga, a dodatkowo ten, ktory najpierw zabral graczowi powyzej 50.
"Wydałem dużo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody. Resztę po prostu zmarnotrawiłem" - George Best.
kaczus napisał(a):ale sru jest na nie i nie bedzie ;tego ;dd
nie rób ze mnie jakiegoś potwora że od razu jestem na nie i koniec, po prostu nigdy ale to przenigdy na serwerze nie było żadnego dodatku modyfikującego rozgrywkę i nagle wyskakujesz z takim czymś.
zamykam