Hej, chciałem Wam przedstawić twórczość zespołu Dwa Sławy, w którego to skład wchodzi Rado Radosny oraz Wosk Master Astek(w skrócie RadoSŁAW i JaroSŁAW, #dwaslawy ).
Piszę temat, bo wydaje mi się że zasługują oni na mega rozgłos, jednak(nie wiem czemu: ( ) są w wytwórni która im nie zagwarantuje takowego, a szkoda.
Polecam uważnie słuchać ich kawałków, bo teksty są tutaj podstawą, nieraz satyryczne, humorystyczne podejście do tematów to ich domena. Używanie hasztagów opanowane do perfekcji.
Na początek ich zwrotki na płycie Polskiego Karate(skip do 2:40)
Jeden z fajniejszych utworów w wersji bez prądu. :-)
Ostatni luźny track
Jeśli Wam się podoba mogę zapodać więcej ich twórczości. W empikach może da się jeszcze znaleźć ich płytę "Nie wiem, nie orientuje sie".
@edit
Dość stary walentynkowy utwór, rapuje Astek, mega polecam.
Kiedyś robili fajny truskul, bit zrobił Astek
Piszę temat, bo wydaje mi się że zasługują oni na mega rozgłos, jednak(nie wiem czemu: ( ) są w wytwórni która im nie zagwarantuje takowego, a szkoda.
Polecam uważnie słuchać ich kawałków, bo teksty są tutaj podstawą, nieraz satyryczne, humorystyczne podejście do tematów to ich domena. Używanie hasztagów opanowane do perfekcji.
Na początek ich zwrotki na płycie Polskiego Karate(skip do 2:40)
Jeden z fajniejszych utworów w wersji bez prądu. :-)
Ostatni luźny track
Jeśli Wam się podoba mogę zapodać więcej ich twórczości. W empikach może da się jeszcze znaleźć ich płytę "Nie wiem, nie orientuje sie".
@edit
Dość stary walentynkowy utwór, rapuje Astek, mega polecam.
Kiedyś robili fajny truskul, bit zrobił Astek

). Jak lubisz po prostu ładna muzyke to najlepiej od tego zacząć